![]() |
|
Guardian Structures - prośba o podpowiedź - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Guardian Structures - prośba o podpowiedź (/showthread.php?tid=4384) Strony:
1
2
|
Guardian Structures - prośba o podpowiedź - Conrdd - 12.04.2018 Co można albo należy robić w Guardian Structures? Ostrzelałem wieże z panelami - wyleciały materiały. Przeskanowałem wieże - odczytuje tylko informację o odczycie, a po ostrzelaniu ich wypadają commodity. Po skanie niskich "klocków" otrzymałem dane. Uruchomiłem 6 niskich wież - odpaliłem słupy świetlne - i teraz zapewne powinienem coś zrobić ale godzinę kręciłem się po terenie i na nic nie wpadłem. Leżę na siedząco. RE: Guardian Structures - prośba o podpowiedź - Gladehorn - 12.04.2018 Ogólnie są trzy rzecz 1. Strzelasz w pylony z których pozyskujesz materiały, w Sentinele także dla materiałów. 2. Skanujesz obelisk dla daty, musisz mieć kombinację artefaktów by zdobyć więcej info(Historię Guardianów) 3. Rozwiązujesz zagadkę by zdobyć blueprint, który jest najcenniejszy z tych wszystkich(intruktaż poniżej). Tutaj masz instruktaż co się w ruinach robi. RE: Guardian Structures - prośba o podpowiedź - Baton - 12.04.2018 (12.04.2018, 05:06 UTC)Conrdd napisał(a): Uruchomiłem 6 niskich wież - odpaliłem słupy świetlne - i teraz zapewne powinienem coś zrobić ale godzinę kręciłem się po terenie i na nic nie wpadłem. Leżę na siedząco. Teraz musisz wrzucić relic do dziury przed tym głównym panelem i zeskanować to co wyjdzie
RE: Guardian Structures - prośba o podpowiedź - Conrdd - 12.04.2018 Filmik mam chwilowo zablokowany stąd pytanie: relic to jest to co wypada z wysokich wież które można skanować a potem ostrzelać? Czy to co się wala luzem po ziemi? RE: Guardian Structures - prośba o podpowiedź - Baton - 12.04.2018 (12.04.2018, 08:43 UTC)Conrdd napisał(a): Filmik mam chwilowo zablokowany stąd pytanie: relic to jest to co wypada z wysokich wież które można skanować a potem ostrzelać? Czy to co się wala luzem po ziemi? Wypada z tych dużych wież po ostrzelaniu, taki świecący cały na niebiesko klocek ![]() o taki:
RE: Guardian Structures - prośba o podpowiedź - kofstein - 12.04.2018 Relic ma CHYBA w nazwie relic RE: Guardian Structures - prośba o podpowiedź - Conrdd - 13.04.2018 Dostałem blueprint (wywaliło wielki napis). Raz bo powtórzenie tego cyklu już chyba nic nie dało. Ale gdzie ten blueprint mogę podejrzeć by zobaczyć że go mam? W materiałach ani w data nie znalazłem. RE: Guardian Structures - prośba o podpowiedź - Baton - 13.04.2018 (13.04.2018, 05:47 UTC)Conrdd napisał(a): Dostałem blueprint (wywaliło wielki napis). Raz bo powtórzenie tego cyklu już chyba nic nie dało. Ale gdzie ten blueprint mogę podejrzeć by zobaczyć że go mam? W materiałach ani w data nie znalazłem. Jest w data - nazywa się Guardian Module/Weapon Blueprint. Żeby powtórzyć w tym samym miejscu musisz albo odlecieć i wrócić albo sie wylogować, wtedy można zacząć od nowa. RE: Guardian Structures - prośba o podpowiedź - Conrdd - 13.04.2018 Dziękuję. Poleciałem na kolejną planetę z obcymi strukturami
RE: Guardian Structures - prośba o podpowiedź - Conrdd - 14.04.2018 Gdzie znajdują się Guardian Struktury z Guardian Module Blueprint? Namiary które poszukałem w necie albo są nieaktywne (nie ma tych świecących słupów do uaktywnienia) albo dają Guardian Weapon Blueprint. A zależy mi wybitnie właśnie na Module. PS A może to jest po prostu losowe? |