04.09.2017, 14:18 UTC
LOL Ja tu z poważnym problemem... 
Dobra, to nie są żadne przebicia ani sianie, to jest autentyczne nagranie z pleneru z ćwierkającymi ptakami.
@Pueblo - appka pogodowa to pierwsze, co mi przyszło do głowy, ale jedyna jaką mam to ta defaultowa z Win10, a tam nie ma opcji audio żadnych, poza tym ona jest wyłączona. Używam Rainmeter, ale to nie appka pogodowa, tylko narzędzie do customizacji pulpitu
Jest tam też appka pogodowa, ale ona tylko ściąga pogodę z jakiejś strony i wyświetla na ekranie. Poza tym tak jak pisałem - wyłączyłem wszystkie aplikacje w tle i problem nie ustał.
Na razie jest spokój i żadne ćwierkanie mnie nie męczy, ale będę zdawał raport jeśli coś się zmieni

Dobra, to nie są żadne przebicia ani sianie, to jest autentyczne nagranie z pleneru z ćwierkającymi ptakami.
@Pueblo - appka pogodowa to pierwsze, co mi przyszło do głowy, ale jedyna jaką mam to ta defaultowa z Win10, a tam nie ma opcji audio żadnych, poza tym ona jest wyłączona. Używam Rainmeter, ale to nie appka pogodowa, tylko narzędzie do customizacji pulpitu
Jest tam też appka pogodowa, ale ona tylko ściąga pogodę z jakiejś strony i wyświetla na ekranie. Poza tym tak jak pisałem - wyłączyłem wszystkie aplikacje w tle i problem nie ustał. Na razie jest spokój i żadne ćwierkanie mnie nie męczy, ale będę zdawał raport jeśli coś się zmieni
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)