29.08.2018, 08:46 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.08.2018, 11:51 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Dzisiaj opublikowałem pierwszy odcinek poradnika. Jest to wprowadzenie do gry, przeznaczone dla graczy, którzy nie znają serii Elite. Drugi odcinek powinien pojawić się do końca tygodnia - omówię w nim sam początek gry, start, dokowanie, model lotu, skaner, prędkościomierz oraz namierzanie celów.
W pierwszym odcinku wspominam pod koniec, że kolejny skupi się na systemie HUD - i faktycznie miałem ten materiał nagrany i przygotowany, ale po edycji okazało się, że jest to półtorej godziny mojego gadania i taki zalew informacji, że każdy nowy gracz od razu odinstalowałby grę i szybko o niej zapomniał. Postanowiłem więc skupić się na podstawach, a poszczególne elementy HUD omawiać przy okazji danego aspektu gry.
Link do playlisty: https://www.youtube.com/watch?v=EmyaMWJh...uRtoWBFrCh
Zapraszam do oglądania - jeśli macie jakieś uwagi lub pytania, proszę o komentarze bezpośrednio pod filmem
W pierwszym odcinku wspominam pod koniec, że kolejny skupi się na systemie HUD - i faktycznie miałem ten materiał nagrany i przygotowany, ale po edycji okazało się, że jest to półtorej godziny mojego gadania i taki zalew informacji, że każdy nowy gracz od razu odinstalowałby grę i szybko o niej zapomniał. Postanowiłem więc skupić się na podstawach, a poszczególne elementy HUD omawiać przy okazji danego aspektu gry.
Link do playlisty: https://www.youtube.com/watch?v=EmyaMWJh...uRtoWBFrCh
Zapraszam do oglądania - jeśli macie jakieś uwagi lub pytania, proszę o komentarze bezpośrednio pod filmem
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)