Anakonda w środku :)
(22.09.2017, 10:37 UTC)SkillsmodPL napisał(a): Ja bym sobie w takiej zamieszkał. Bardzo fajny i przytulny statek. Smile

Jeśli lubisz przeciągi oraz echo ... Biggrin
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
(22.09.2017, 04:44 UTC)Haji-me napisał(a): Szczerze mówiąc to wygląda jak zdjęcia gier sprzed 10 lat Tongue.

(22.09.2017, 06:03 UTC)Dako napisał(a): Pierwsze to co mi się nasuwa to uwaga,że jest to zbędne marnotrawstwo wolnej przestrzeni i jak tam tak pusto.
Ciekawe czy tak jak Anaconda dowolny statek w ED w czasie każdego lotu przewozi niepotrzebnie setki a może nawet tysiące metrów sześciennych powietrza ? Wink

Ja myślę, że to dlatego, że ten widok widzi bardzo mały % graczy (VR), więc devsi nie poświęcali wnętrzom zbyt wiele uwagi. Jak dostaniemy chodzenie po statkach, to zapewne się to zmieni.

Bardziej mnie interesuje co jest za tym drzwiami Biggrin - teoretycznie, bo praktycznie to wiem, że nie ma nic (byłem - widziałem, w mniejszych statkach). Tzn. cały statek jest wymodelowany, ale są to tylko puste przestrzenie. Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(22.09.2017, 10:54 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(22.09.2017, 04:44 UTC)Haji-me napisał(a): Szczerze mówiąc to wygląda jak zdjęcia gier sprzed 10 lat Tongue.

(22.09.2017, 06:03 UTC)Dako napisał(a): Pierwsze to co mi się nasuwa to uwaga,że jest to zbędne marnotrawstwo wolnej przestrzeni i jak tam tak pusto.
Ciekawe czy tak jak Anaconda dowolny statek w ED w czasie każdego lotu przewozi niepotrzebnie setki a może nawet tysiące metrów sześciennych powietrza ? Wink

Ja myślę, że to dlatego, że ten widok widzi bardzo mały % graczy (VR), więc devsi nie poświęcali wnętrzom zbyt wiele uwagi. Jak dostaniemy chodzenie po statkach, to zapewne się to zmieni.

Bardziej mnie interesuje co jest za tym drzwiami Biggrin - teoretycznie, bo praktycznie to wiem, że nie ma nic (byłem - widziałem, w mniejszych statkach). Tzn. cały statek jest wymodelowany, ale są to tylko puste przestrzenie. Smile

Na pewno jest tam wychodek, jak się w trakcie lotu pilotowi "zachce", to przecież nie będzie biegł przez cały wielki statek!
Odpowiedz
(22.09.2017, 11:03 UTC)Ulpian napisał(a): Na pewno jest tam wychodek, jak się w trakcie lotu pilotowi "zachce", to przecież nie będzie biegł przez cały wielki statek!

A to nasz kombinezon nie utylizuje odpadów i nie przetwarza ich na wodę pitną? Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
To nie power armor z fallouta.
Odpowiedz
Tam jest moja kajuta> PACZE <
Odpowiedz
Brakuje mi tam kominka ... Sad

nieprzytulne marnowanie przestrzeni...
mój kot nie będzie miał gdzie poleżeć...
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
Może mnie Hetman nie pogoni że z Pytonem wyskakuje ale w porównaniu do Condy to taki przytulniejszy i światelków dużo:

[Obrazek: erlend-hoem-thordarson-portfolio-python-...1479843179]
Odpowiedz
Wiem ż eFDL też dobrze wygląda, ma chyba nawet szyber dach Smile prawda?
Odpowiedz
@Mathias Shallowgrave - rób wszystkie statki Biggrin
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości