The Winged Hussars - Forum
Anakonda w środku :) - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Anakonda w środku :) (/showthread.php?tid=3654)

Strony: 1 2 3

Anakonda w środku :) - Mathias Shallowgrave - 22.09.2017

Gdyby ktoś się zastanawiał, jak wygląda Conda w środku...

[Obrazek: dCQ5l9i.png]

[Obrazek: yjN7ESH.jpg]

Zauważcie dwie pary drzwi na pierwszym zdjęciu, do których schodzi się nieco po schodkach - czyżby zejście na niższy podkład? Smile

Chyba zrobię taką serię fotek z różnych statków Biggrin

RE: Anakonda w środku :) - BADDOG1978 - 22.09.2017

Mam nadzieje że nie chyba a na pewno. Ja czekam  Smile

RE: Anakonda w środku :) - Haji-me - 22.09.2017

Szczerze mówiąc to wygląda jak zdjęcia gier sprzed 10 lat Tongue.

RE: Anakonda w środku :) - Azorus - 22.09.2017

fajne corvetta z takich ciekawych wnetrz zostala chyba fer de lance ma tez ciekawe, type 9.

RE: Anakonda w środku :) - DYoda - 22.09.2017

(22.09.2017, 01:32 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Gdyby ktoś się zastanawiał, jak wygląda Conda w środku...

[Obrazek: dCQ5l9i.png]

[Obrazek: yjN7ESH.jpg]

Zauważcie dwie pary drzwi na pierwszym zdjęciu, do których schodzi się nieco po schodkach - czyżby zejście na niższy podkład? Smile

Chyba zrobię taką serię fotek z różnych statków Biggrin

Moja tak nie wygląda... Jest więcej różu i puszystych obić

RE: Anakonda w środku :) - Dako - 22.09.2017

Pierwsze to co mi się nasuwa to uwaga,że jest to zbędne marnotrawstwo wolnej przestrzeni i jak tam tak pusto.
Ciekawe czy tak jak Anaconda dowolny statek w ED w czasie każdego lotu przewozi niepotrzebnie setki a może nawet tysiące metrów sześciennych powietrza ? Wink

RE: Anakonda w środku :) - Yautja - 22.09.2017

(22.09.2017, 06:03 UTC)Dako napisał(a): Pierwsze to co mi się nasuwa to uwaga,że jest to zbędne marnotrawstwo wolnej przestrzeni i jak tam tak pusto.
Ciekawe czy tak jak Anaconda dowolny statek w ED w czasie każdego lotu przewozi niepotrzebnie setki a może nawet tysiące metrów sześciennych powietrza ? Wink

To kwestia typu napędu. W tej chwili korzystamy z drogich, ciekłych, paliw kopalnych, mało wydajnych energetycznie. Stąd każdy gram w misji kosmicznej się liczy. W Elite paliwo jest tanie, szeroko dostępne (tankowanie z gwiazd) i wydajne energetycznie (na 1 tonie możemy godzinami latać w SC), więc nie ma sensu oszczędzać na przestrzeni w statkach i mogą być wygodne i przestronne Smile

RE: Anakonda w środku :) - RANDARIO - 22.09.2017

(22.09.2017, 06:27 UTC)Yautja napisał(a):
(22.09.2017, 06:03 UTC)Dako napisał(a): Pierwsze to co mi się nasuwa to uwaga,że jest to zbędne marnotrawstwo wolnej przestrzeni i jak tam tak pusto.

To kwestia typu napędu. W tej chwili korzystamy z drogich, ciekłych, paliw kopalnych, mało wydajnych energetycznie. Stąd każdy gram w misji kosmicznej się liczy. W Elite paliwo jest tanie, szeroko dostępne (tankowanie z gwiazd) i wydajne energetycznie (na 1 tonie możemy godzinami latać w SC), więc nie ma sensu oszczędzać na przestrzeni w statkach i mogą być wygodne i przestronne Smile

Conda to Jest Klasa, klasa sama w sobie , na luksusie się nie oszczędza Biggrin Biggrin

RE: Anakonda w środku :) - Karghul - 22.09.2017

Statek marzenie. Może kiedyś będzie mój ;-D

RE: Anakonda w środku :) - SkillsmodPL - 22.09.2017

Ja bym sobie w takiej zamieszkał. Bardzo fajny i przytulny statek. Smile