HIP 19026 baza obcych(spojlery)
Przygotowania. Niestety coś mi na multicrew tekstury świrowały, jedyne fotki cokolwiek pokazujące. Nie sprawdzam się jako holo-camera-man ;\

[Obrazek: ZdTegfS.jpg]

[Obrazek: Tj5A4QX.jpg]
Kaz
Odpowiedz
Nawiązaliście kontakt? :p
Odpowiedz
wybierz sobie coś ładnego :http://imgur.com/a/ZMbjy
Odpowiedz
Nic nikogo jeszcze nie zjadło, mapa odkryta, kolejne testy w planie, zigusek nagrywa więc dokument chyba będzie ;p
Kaz
Odpowiedz
Jedno nagranie 13.9 GB, drugie 22.3. Niestety drugie zawiera poufne informacje, przez co nie będę mógł udostępnić Tongue

Wrzucam pierwsze przez noc, surowe. Jutro dam link Smile
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Odpowiedz
Możesz podłożyć muzę zamiast audio Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(28.06.2017, 20:58 UTC)zigusek napisał(a): wybierz sobie coś ładnego :http://imgur.com/a/ZMbjy

Super, album zostawiasz mam nadzieję Smile

Link zachowam i pewnie coś wybiorę, screen z listą graczy w localu to cała ekipa jaka leciała? Czy ktoś był jeszcze w innej instancji?
Odpowiedz
Trochę moich fotek, jeszcze pewnie popstrykam na spokojnie bo to za bogaty temat, żeby jednym wieczorem się udało Smile

[Obrazek: TImdld5.png]

(28.06.2017, 20:58 UTC)zigusek napisał(a): wybierz sobie coś ładnego :http://imgur.com/a/ZMbjy

Bardzo dobre fotki, jak jeszcze przejdziesz na następny etap (a powinieneś skoro robisz dobre fotki...) i zaczniesz usuwać duplikaty to będą bardzo dobre galerie Smile
Ja robię test miniaturek, wyobraź sobie że zmniejszasz te foty do ikonek i jak widzisz dwie identyczne obok siebie to musisz wybrać którą zostawić. Wiem, że czasem ciężko, ale warto.
Odpowiedz
kurde, klasa foty Panowie! Nawet sie 'osa' zalapala na sesje Smile

Panowie, trza wrocic do tej 'wylegarni' i wywolac to...
Odpowiedz
Mamy kolejne 3 podejrzane systemy - Cannon prawdopodobnie rozgryzł sygnały emitowane przez Unknown Link i coś może być na rzeczy w tych systemach:
Mel 22 sector ZU-P C5-1
Mel 22 sector NX-U D2-31
Mel 22 Sector NX-U d2-27

Wykrywane są nienaturalne liczby anomalii w tych systemach (zwłaszcza ZU-P C5-1), wogół gwazdy i wokół planet a nawet księżyców krążą dosłownie dziesiątki UA - jeden z pilotów raportował, że w Mel 22 sector ZU-P C5-1 zauważył podczas przelotu ponad 20 sygnałów z UA.
Kaz
Odpowiedz