1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
Ja mam problem z ustawieniem kontrolsów do nowej kamery. Nie chce mi się godziny siedzieć i sprawdzać metodą prób i błędów. Ustawiłem szybko jakieś klawisze tak, jak wydawało mi się, że powinny działać, ale działa to gównianie. Jakby ktoś miał jakiś poradnik, to chętnie zobaczę.
Odpowiedz
Jakieś tipy jak zwiększyć płynność po patchu?
Odpowiedz
(11.04.2017, 18:13 UTC)Yata_PL napisał(a): Przeczytałem uważnie Reditowe AMA z Brabenem - kilka wypowiedzi daje do myślenia, a najbardziej fakt ze im więcej bedziemy grali w jakąś funkcjonalność gry tym bardziej oni beda starali sie to poprawiać i rozbudowywać o nowe funkcje. Czyli chcecie bardziej rozbudowane MC o dodatkowe "role" to musicice sie poswiecic i nabijac statystyke grajacych MC, to samo w kwesti CQC - chcemy aby bylo bardziej grywalne to trzeba  grac w niedopracowane. Wybaczcie ale ta taka logika mnie rozwala. Dla tych co graja w tą gre przez tęczowe okulary sorry za tego ranta...

DB:
"There are quite a few other MC roles we could add - let's see how big the take-up of MC is once 2.3 is out in the wild."

"CQC - the player counts mean this isn't a high priority, I'm afraid."

"The game is continuing to change for the better, I think, and I expect that to continue, but it is down to you guys - the more you keep playing the more we can do."

Fakt? Gdzie fakt? Bo ja tu widzę tylko Twoją (nad)interpretację Tongue

Co do release - to u mnie zanotowałem znaczny spadek FPS w różnych lokacjach. Zaraz po odpaleniu 2.3 miałem... 30 FPS w stacji i to przy rozdzielczości 1440p. Po aktualizacji sterownika skoczyło na 40 FPS w stacji, a po godzinie wzrosło do 58-60 w stacji. 

W 2.2 w tej rozdzielczości nie spadało mi poniżej 90 FPS na planetach. W stacjach miałem ok. 120, a w kosmosie 144 (max u mnie). W 4K nie spadało poniżej 60 FPS, na planetach miałem 45-50. Dodam, że w 2.2 używałem ReShade, który zabierał ok. 10 FPS, a w 2.3 jak na razie latam bez.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Wiem że to drobnostka ale już mi się humor poprawił Biggrin
[Obrazek: r7boPLu.png?1]
Odpowiedz
jak się ustawia name i id ?
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
(11.04.2017, 20:23 UTC)Kahea napisał(a): jak się ustawia name i id ?

W outfittingu w livery
Odpowiedz
Ten update jest całkiem dobry....Ja nie narzekam
[Obrazek: iAOI3I9.jpg]
Odpowiedz
(11.04.2017, 20:27 UTC)Wołodyjowski napisał(a): Ten update jest całkiem dobry....Ja nie narzekam

Ale jak to zwiększy ilość zarabianych cr/h?
Odpowiedz
Nie wiesz? Wchodzisz na stację i wszystkie kobiety z zachwytu rzucają kredyty.... przecież to oczywiste...
Odpowiedz
(11.04.2017, 20:28 UTC)Calvarian napisał(a):
(11.04.2017, 20:27 UTC)Wołodyjowski napisał(a): Ten update jest całkiem dobry....Ja nie narzekam

Ale jak to zwiększy ilość zarabianych cr/h?
W sam raz na paradę w Berlinie
Odpowiedz