Na ratunek Księżniczce (Conflux )
Sorki za offtop, ale czy dzisiaj potrzebny jest wam pilot w Cobrze?
Odpowiedz
ALe komu i gdzie? Jak chodzi o to co Cię pytałem kiedyś to już nie bo mnie wylali na zbity pysk Smile Chyba, że chcesz cisnąć do księżniczki i znaleźć ją po pierwszym glajdzie, po którym to fakcie będziesz już na zawsze znany jako Lucky Dyoda, to to jak najbardziej, wsiadaj i przybywaj Smile
Odpowiedz
No dobra to wylatuje Biggrin
<żart>
Oczywiście z moim szczęściem jak bym doleciał to by właśnie odkryli bazę Biggrin
Trochę za daleko dla mnie a jutro robię przerwę od Elity na kilka dni
Odpowiedz
Komandor Hazzu Robbie Junior odnalazł bazę, księżniczki nie stwierdzono, więc ktoś nas okłamał Smile
https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost5191920

Dzięki wszystkim, którzy się zdeklarowali pomóc i byli w drodze, mogę tylko napisać, że liczą się chęci Smile
Odpowiedz
No i szlag trafił mojego newsa... Tongue
Odpowiedz
(23.02.2017, 13:34 UTC)dasketh napisał(a): No i szlag trafił mojego newsa... Tongue

Rób następnego, rozrzucali w okolicy nadajniki przy ziemiopodobnych, więc trzeba szukać, słyszałem od jednego technika, że technika w tamtych czasach wymagała optyki opartej na zimnych diamentach, więc możemy się nieźle obłowić, myśl o czymś na kształt Hubble's wypchanego diamentami Smile
Odpowiedz
(23.02.2017, 13:52 UTC)Baton napisał(a):
(23.02.2017, 13:34 UTC)dasketh napisał(a): No i szlag trafił mojego newsa... Tongue

Rób następnego, rozrzucali w okolicy nadajniki przy ziemiopodobnych, więc trzeba szukać, słyszałem od jednego technika, że technika w tamtych czasach wymagała optyki opartej na zimnych diamentach, więc możemy się nieźle obłowić, myśl o czymś na kształt Hubble's wypchanego diamentami Smile

Ty się tam lepiej znasz na Confluxie - więc może sam napiszesz? Smile Jesteś na żywo w centrum uwagi - mi się akurat tym razem udało coś zebrać na podstawie tego co mówiłeś na TS i jest na forach + powiązanie z poprzednią akcją na bazie Smile
Odpowiedz
Po zastanowieniu to będę siedział cicho, jak zacznę o tym trąbić to się poszukiwacze diamentów zlecą i mnie pozbawią spodziewanych zysków Smile

Tak poważniej to polatam trochę po okolicy, statki z czasów tej ekspedycji miały strasznie małą prędkość, mówimy tu o podróżach 10 lat świetlnych dziennie, więc te ziemiopodobne nie mogą być daleko, zeskanowanie wszystkiego w promieniu 50 ly od tej bazy w porównaniu z poszukiwaniem planetarnym to pikuś.
Odpowiedz
(23.02.2017, 13:29 UTC)Baton napisał(a): Komandor Hazzu Robbie Junior odnalazł bazę, księżniczki nie stwierdzono, więc ktoś nas okłamał Smile
https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost5191920

Dzięki wszystkim, którzy się zdeklarowali pomóc i byli w drodze, mogę tylko napisać, że liczą się chęci Smile
Batooonnnn..... !!!
Ostatni skok w stronę gwiazdy i teleportacja:
[Obrazek: giphy.gif]
Biggrin
[Obrazek: franzv2.jpg]
Odpowiedz
Zara zara Franz, a kto mi pomoże szukać tych Statków Generacyjnych które tu na pewno orbitują wokół ziemiopodobnych?????? Smile
Odpowiedz