Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D.
Na setny post mam dzisiaj coś specjalnego i głębszego Smile Zapraszam do oglądania.  

Odpowiedz

Specjalny film na 1000+ subów! Jest też i logo TWH, a osoby, które najbardziej wspierały moją pracę dostały też dodatkowe podziękowania! Dziękuję wszystkim za wsparcie, więcej filmików soon Smile

Odpowiedz
(15.01.2017, 20:09 UTC)TeddyPanda napisał(a):

Specjalny film na 1000+ subów! Jest też i logo TWH, a osoby, które najbardziej wspierały moją pracę dostały też dodatkowe podziękowania! Dziękuję wszystkim za wsparcie, więcej filmików soon Smile

Jak tak patrzę na Twoje filmiki zawsze mnie nachodzi jedna myśl. Tak szybko gnamy po tej galaktyce, z różnych powodów, że zapominamy aby gdzieś się na chwilę zatrzymać, odetchnąć i podziwiać te niesamowite widoki.
Biję się w pierś bo sam dawno takiego przystanku nie robiłem, a przecież była to jedna z podstawowych rzeczy dla których kupiłem kiedyś Elite.

Brawo Tadziu Smile I dzięki za wspominkę Smile
Odpowiedz
Jest 2:00, dorwałem się do kompa i w ogóle nie żałuje, że jeszcze nie śpię, bo po oglądnięciu Twojego materiału znów mam ochotę na explo (niektóre ujęcia powalaja). Prawdę mówiąc od dawna za mną to chodziło, ale teraz dopiero zachciałem tego naprawdę. Dokończymy z SS film, który już się ciągnie jak flaki z olejem i na 100% polecę badać nowe obszary i szukać nowych ciekawych miejsc. Tym razem upamiętnię to nagrywając ... (to będzie niespodzianka)
BTW, ta czarna dziura w planetary nebula to mega wypas. Muszę tam kiedyś polecieć i poczuć to na własnej skórze.
Odpowiedz
Dzięki za przewodnik po Drodze Mlecznej, Tadek Smile Rep leci.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(16.01.2017, 01:06 UTC)Anukus napisał(a): Jest 2:00, dorwałem się do kompa i w ogóle nie żałuje, że jeszcze nie śpię, bo po oglądnięciu Twojego materiału znów mam ochotę na explo (niektóre ujęcia powalaja). Prawdę mówiąc od dawna za mną to chodziło, ale teraz dopiero zachciałem tego naprawdę. Dokończymy z SS film, który już się ciągnie jak flaki z olejem i na 100% polecę badać nowe obszary i szukać nowych ciekawych miejsc. Tym razem upamiętnię to nagrywając ... (to będzie niespodzianka)
BTW, ta czarna dziura w planetary nebula to mega wypas. Muszę tam kiedyś polecieć i poczuć to na własnej skórze.

Chcesz lecieć sam czy znajdzie się miejsce dla zbłąkanego pilota w zdezelowanym i wolnym ASPie? Tongue
Odpowiedz
(15.01.2017, 20:09 UTC)TeddyPanda napisał(a): Dziękuję wszystkim za wsparcie, więcej filmików soon Smile

Dzięki za film, rzadko się wzruszam, ale tu się wzruszyłem Smile
Nikt nie umie pokazać tych miejsc tak jak Ty, gratulacje.
Odpowiedz
(15.01.2017, 22:00 UTC)Quarion napisał(a):
(15.01.2017, 20:09 UTC)TeddyPanda napisał(a):

Jak tak patrzę na Twoje filmiki zawsze mnie nachodzi jedna myśl. Tak szybko gnamy po tej galaktyce, z różnych powodów, że zapominamy aby gdzieś się na chwilę zatrzymać, odetchnąć i podziwiać te niesamowite widoki.
Biję się w pierś bo sam dawno takiego przystanku nie robiłem, a przecież była to jedna z podstawowych rzeczy dla których kupiłem kiedyś Elite.

Brawo Tadziu Smile I dzięki za wspominkę Smile

Trafiłeś w sedno. Fakt, że na początku co chwilę się rozglądałem, podziwiałem co i jak jest zrobione itd. Po jakimś czasie człowiek o tym zapomniał, zaczął się grind, szybkie skoki między systemami itd. brak czasu na to aby przystanąć i się zastanowić - trochę tak jak w życiu Smile.

Coś czuję, że zrobię sobie kiedyś wyprawę "Śladami Tadka" Biggrin. Jak zawsze świetny film Smile.
Odpowiedz
A ja właśnie nie zatraciłem tego Smile

Co chwila rozdziawiam gębę, jak trafiam na jakąś ładną planetę Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Zapnijcie pasy Smile Podróż trwa! 

Odpowiedz