Opakowanie zastępcze Shout Box
(13.10.2016, 08:38 UTC)Kofi Paridae napisał(a): Dzisiaj postanowiłem powrócić do OGame Wink

kumpel ostatnio chciał mnie znów wkręcić... w zeszłym roku po 11 latach (bodajże) zrezygnowałem...  KOFI na jakich UNI grałeś... po tym jak zmienili interfejs na 6.0 to nie da się już grać...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Wreszcie w domu Wink
Dziś udało mi się ominąć wszystkie korki !
Brawo JA !
[Obrazek: carmageddon-50-spuriger-stau-legt-autoba...-46932.jpg]
Dzień dobry.

Ha!

Pierwszy!
Dobry Biggrin
[Obrazek: VfIky7u.png][Obrazek: ksMw3tO.png][Obrazek: 5bf35Ig.png][Obrazek: fxBjlY4.png][Obrazek: K3dQwqx.png]

Salut
(13.10.2016, 12:31 UTC)szarik napisał(a):
(13.10.2016, 08:38 UTC)Kofi Paridae napisał(a): Dzisiaj postanowiłem powrócić do OGame Wink

kumpel ostatnio chciał mnie znów wkręcić... w zeszłym roku po 11 latach (bodajże) zrezygnowałem...  KOFI na jakich UNI grałeś... po tym jak zmienili interfejs na 6.0 to nie da się już grać...

A juz nie pamietam bo to dawno bylo.
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Ahoj Piloci!!
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Z wczorajszego Husarskiego spotkania w Warszawie Smile

[Obrazek: lcvLQmZ.jpg]

Owce 2M1Ra też były Wink
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Właśnie straciłem thrustery. Jest opcja, że ktoś mi może je naprawić z zewnątrz, czy pozostało seppuku? Wink
EDIT: Już nieważne. Znalazłem power switch pokładowego Windowsa 15 000 SP 8 i restart pomógł Tongue
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Opcja reeboot/repair system
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości