Opakowanie zastępcze Shout Box
Najlepszego Gienkov!

Ja dzisiaj łapię wnerwa , tylko komputronik potrafi złożyć komputer bez karty graficznej i wentylatorów (wszystkie części były zamówione) i stwierdzić że wszystko jest gotowe do odebrania i liczyć za cały zestaw...no to kolejne parę dni czekania się szykuje ;/
(09.08.2016, 16:41 UTC)Reaveler napisał(a): Najlepszego Gienkov!

Ja dzisiaj łapię wkurwa, tylko komputronik potrafi złożyć komputer bez karty graficznej i wentylatorów (wszystkie części były zamówione) i stwierdzić że wszystko jest gotowe do odebrania i liczyć za cały zestaw...no to kolejne parę dni czekania się szykuje ;/

Tzw "Specjaliści"
2 stówy rabatu dostałem taki opiernicz dostali, no bo kurczaki 2 tygodnie czekania na komputer to jest lekka przesada
(09.08.2016, 16:13 UTC)GieNkoV napisał(a): @Drakkainen dziękuję Smile
@Vermill tylko jak nie wiesz od czego zacząć, za dużo poradników tutaj i w sieci żeby tego nie ogarnąć

Znalazłem po prostu takiego gifa i chciałem się podzielić, tak więc luzik Smile  Niedawno był temat o RNG to pasuje jak ulał . Ja mam 3 poziom i latam do inżynierów jak mnie najdzie ochota, a  materiały zbieram przy okazji jak coś robię, nie mam ciśnienia żeby mieć wszystko "naj" i nie chcę sobie psuć zabawy.

Aaa no i najlepszego wszystkiego Smile

Ciekawa paczka gier za marne grosze na Humble (Space Engineers, Planetbase, Rust)

https://www.humblebundle.com/survive-thi...his_Bundle
(09.08.2016, 08:36 UTC)Assarin napisał(a): No zaraz się wnerwie i coś kopne.
Imgur mi powiedział że nie mam zdjęć w mojej galeri i w ogóle jakichkolwiek zdjęć na moim profilu...
ktos ma pomysł co z tym mozna zrobić?

Jeśli jeszcze się nie naprawiło to napisz maila do supportu. Miałem kiedyś taką samą sytuację i następnego dnia po skontaktowaniu się z supportem już galeria działała, wszystkie zdjęcia wróciły.
Czesc Husario Wink 

Wszystkiego najlepsiejszego GieNkoV Smile
(09.08.2016, 19:55 UTC)Haji-me napisał(a):
(09.08.2016, 08:36 UTC)Assarin napisał(a): No zaraz się wnerwie i coś kopne.
Imgur mi powiedział że nie mam zdjęć w mojej galeri i w ogóle jakichkolwiek zdjęć na moim profilu...
ktos ma pomysł co z tym mozna zrobić?

Jeśli jeszcze się nie naprawiło to napisz maila do supportu. Miałem kiedyś taką samą sytuację i następnego dnia po skontaktowaniu się z supportem już galeria działała, wszystkie zdjęcia wróciły.

i jeszcze kilka w gratis Wink

Cześć

Wbiłem wczoraj w końcu u Federalnych Midshipmana
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

już 10 :jupi:

Monolog prowadzę

Taki dzień Smile