Opakowanie zastępcze Shout Box
nie znasz mojego apetytu kolego Biggrin
(25.07.2016, 18:10 UTC)Baton napisał(a): Macie, same neutronówki, to i tak nie do przejedzenia, nawet jakby setki pilotów latały tam i z powrotem Smile

[Obrazek: A4wTxfe.png]

A problemu z paliwem nie ma skoro same neutronówki? Smile

P.S. Skończyliśmy z ekipą wczoraj zdjęcia do filmu, więc robisz smaka Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Wolę jednak czarne dziury od neutronówek, przynajmniej wyglądają Biggrin. Poza tym póki jeszcze nic sensownego nie robią prócz wyglądania to trzeba z nimi jak z pokemonami "Gotta Catch 'Em All" Biggrin Wink
(25.07.2016, 18:53 UTC)Quarion napisał(a): Wolę jednak czarne dziury od neutronówek, przynajmniej wyglądają Biggrin. Poza tym póki jeszcze nic sensownego nie robią prócz wyglądania to trzeba z nimi jak z pokemonami "Gotta Catch 'Em All" Biggrin Wink

Kasa z nich niezła i na takiej "autostradzie" neutronówek można troszkę zarobić. I ranga Elite w eksploracji szybciej wpadnie Wink.
(25.07.2016, 18:28 UTC)Drakkainen napisał(a): A problemu z paliwem nie ma skoro same neutronówki? Smile

P.S. Skończyliśmy z ekipą wczoraj zdjęcia do filmu, więc robisz smaka Biggrin

Na mapie są same neutronówki bo przefiltrowałem. Tak optycznie to stanowią 1/5 gwiazd tam.

Wiecie co, nie doceniłem galaktyki, to pole ma ponad 1200ly na wysokość Smile
Lecę eco do Ceos tylko

https://postimg.org/image/ivpf4l7eb/
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Anukus !!! masz przepelniona skrzynke PW... Smile wiesz co to oznacza? Biggrin
kontakt rano kolo 11 albo dopiero po 22ej czasu PL Tongue

Assarin over and out.

PS.
jakby ktos dorwal Anukusa to prosze mu przekazac Biggrin
[Obrazek: KGLUisFt.jpg]
Dobry, gdzie są bobry