Opakowanie zastępcze Shout Box
Podoba mi się to, że teraz można się zapisać do Imperialnego Biggrin i jeszcze bug z niekończąca się amunicją w MC... Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
(26.06.2016, 20:10 UTC)Baton napisał(a): Nie jestem Federas tylko Dusigrosz, ide za kasą Smile Chyba pod względem czas/kasa to był najlepszy CG jaki zrobiłem, włącznie z misjami mi wyszło coś 65 milionów a grałem pewnie ze 4 godziny Smile

To ja dla idei frakcję piracką w swoim starym systemie domowym wspieram, bo ktoś tam Imperialnych wypromował... a tu taka kasa. Nic dziwnego, że ciągle biedny jak mysz kościelna latam Tongue
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Ha, to już wiemy gdzie się Hetman szlaja na urlopie Biggrin jeszcze niech fotki na FB wrzuci i będzie komplet Biggrin

Ja pierdziele wziąłem misję z dostarczenem towaru do bazy 240tys ls , co 2 tys mnie wyciągają .... mam dość
o> melduje ze podczas rutynowej misji ratunkwej na lokalizacji podanej przez informatora znalazłem... unknown artefact. Ktos wie co z tym zrobic?

Update:
Procedura postępowania z artefaktem otrzymana z bazy (TS) przystępuję do wykonania Biggrin
[Obrazek: KGLUisFt.jpg]
(26.06.2016, 20:04 UTC)DYoda napisał(a): @Baton, o Ty federasie jeden!

Nie win, Han Solo, ze dla kasy lata Smile
Gdyby nie to, nie mial by cennych kontaktow w roznych galaktykach.

Top 5%, Baton?
Czołgiem
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Smaw'em
[Obrazek: 23516.png]
(27.06.2016, 07:16 UTC)Pueblo napisał(a): Top 5%, Baton?

Jacha man, mój krokodyl z dwoma MC czwórkami wymiata w strefach konfliktu :Smile w ogóle słabo ludziom chyba szło, skoro z moimi 7.5 milionami trafiłem od top 5%, kiedyś trzeba było mieć powyżej 20.
graty!

No, ten myk z MC i niekonczacym sie ammo byl dobry. Smile Na ostatni dzien CG zamienilem moje uzbrojenie na 4xMC, moja Kobra darla wszystko na kawalki, i to o wiele szybciej niz z mixem broni. Smile

Niestety, spadlem do Top 25% - ale winic moge tylko siebie i moje weekendowe pijanstwo Smile
Imperialnym zamknęli CG bez żadnych nagród - LOL
https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost4160374

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości