Wiedźmin 3
a u mnie zaciągnął aktualizację i po uruchomieniu pojawiło się okienko z frameworkiem z informacją o kompilowaniu skryptów i wyskoczył błąd:

Error [content0]game\r4game.ws(2400): Unknown type 'EMutationFeedbackType' for property 'type'.
Error [modfriendlyhud]game\gui\hud\hud.ws(66): Unknown type 'EInputDeviceType' for property 'm_lastUsedDeviceName'.
Error [modfriendlyhud]game\gui\hud\hud.ws(70): Unknown type 'EInputDeviceType' for property 'curUsedDeviceName'.
Error [modfriendlyhud]game\gui\hud\hud.ws(487): Unknown type 'EInputDeviceType' for property 'deviceType'.

i tyle można było pograć...

...dobra miałem 1 (słownie jeden) mod zainstalowany - trzeba było go wywalić i już działa...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Error [modfriendlyhud]game\gui\hud\hud.ws(66): Unknown type 'EInputDeviceType' for property 'm_lastUsedDeviceName'.
Error [modfriendlyhud]game\gui\hud\hud.ws(70): Unknown type 'EInputDeviceType' for property 'curUsedDeviceName'.
Error [modfriendlyhud]game\gui\hud\hud.ws(487): Unknown type 'EInputDeviceType' for property 'deviceType'.

wyłącz mod Friendly Hud, powinno naprawić to co powyżej, nie wiem jednak o co kaman z pierwszą linijką, może masz jakiś mod do mutagenów?
Odpowiedz
(31.05.2016, 09:56 UTC)Scott Scale napisał(a):
Cytat:A dlaczego nie zaktualizowałeś do 1.21?

Bo jeszcze nie ma Tongue

Friendly HUD też nie działa.

Drak: całe DLC ma jakieś 7 giga.

No jak to nie ma, jak mi wyświetla w GOG 1.21 Tongue
Poza tym 1.12 to już i tak staroć Smile

Drakk: mi zassało 9,7GB
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(31.05.2016, 11:50 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a):
(31.05.2016, 09:56 UTC)Scott Scale napisał(a):
Cytat:A dlaczego nie zaktualizowałeś do 1.21?

Bo jeszcze nie ma Tongue

Friendly HUD też nie działa.

Drak: całe DLC ma jakieś 7 giga.

No jak to nie ma, jak mi wyświetla w GOG 1.21 Tongue
Poza tym 1.12 to już i tak staroć Smile

Drakk: mi zassało 9,7GB

To akurat, będzie co robić na zebraniu oficerów dzisiaj Wink
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Cytat:No jak to nie ma, jak mi wyświetla w GOG 1.21

Nie ma Debug Console Enabler dla wersji 1.21. Polecam czytanie ze zrozumieniem Smile
Odpowiedz
Na Steamie 98% recenzji pozytywnych. Jedna z siedmiu negatywnych brzmi " Stop looking for negative reviews and go buy it. Worth. " - LOL Smile
Odpowiedz
Ja tylko rano dociągnąłem, 5.9 Gb, na razie misji nie ruszałem bo sobie robię Serce z Kamienia, ale pouzywałem nowy interfejs trochę i bardzo mi pasuje. Będzie świetna zabawa Smile
Odpowiedz
Ja uruchomiłem pobieranie
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Mam tylko jedną prośbę do wszystkich - BEZ SPOJLERÓW proszę Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ciekawe, u mnie 15GB do ściągnięcia, właśnie zaczynam.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz