Oby FD nie obudziło się z ręką w nocniku. Pojawi się na rynku jakiś nowy gracz i zamiecie niespełnioną Elite i nieskończonego Citizena.
|
OFICJALNY [FDEV] Ogłoszenie 22/10
|
|
23.10.2019, 17:05 UTC
Bugfixy ciesza o ile naprawde sie pojawia w jakiejs odpowiadajacej potrzebom ilosci, bo jak ma to byc naprawianie skorek, arxow i jakichs "poslednich" bledow wystepujacych raz na milion godzin w ED to chyba sie zgodzimy ze ten wpis trzeba bedzie uznac za zwyczajne klamstwo i policzek dla spolecznosci. Na razie w tej materii daje FDEV pewien kredyt zaufania, ale mam nadzieje ze podejda do sprawy honorowo i naprawia co maja naprawic, a jak nie naprawia to beda mieli odwage napisac ze tak ma byc bo taka jest wizja a nie bug (vide Codex, geo poi itp).
Zalu nie lejemy bo opoznione sa lotniskowce. Problemem imho jest tu pewien "kontekst" tej sytuacji. Po pierwsze tak jak napisal Hetman to nie jest cos obiecanego w lipcu i wprowadzanego ad hoc na hurra, tylko cos nad czym pracuja od co najmniej stycznia 2018 bo wtedy pojawily sie pierwsze zapowidzi w zwiazku z Beyond ch.4. Po drugie jak bysmy bardzo nie lubilo samej gry, to jednak developerzy daja nam wiecej powodow zeby nie ufac ich slowom, niz zeby brac je za "dobra monete". Naprawde chce wierzyc ze Frontier z jakiegokolwiek powodu chce naprawic swoja reputacje i postara sie z tymi fix'ami. Pozyjemy, zobaczymy. Niech devsi robia swoja "dev magic" tylko mam nadzieje ze tym razem jakis specjalista im naprawil ich rozdzki. Aha nie zgadzam sie ze jestesmy w roszczeniowi. Mysle ze 99% z nas zgodzi sie ze co roku by kupilo platny dodatek i pewnie jakies pierdoly ze sklepu i kasa by do developerow plynela szerokim strumieniem, gdyby tylko mozna bylo liczyc na rozwoj gry i zawartosci w jakichs normalnych jednostkach czasowych. A tak przez dwa lata bedziemy dyskutowac i snuc domysly o marketingowej zajawce i dwukrotnie przekladanych lotniskowcach. To nie nasza wina ze FDEV sobie wymysla jakies darmowe sezony. Kazdy by kupil to Beyond, gdyby tylko bylo skonczone i dopracowane, a na koniec ewentualnie polatane. Popatrzcie na Paradox. Robia gry na w sumie jednym silniku, co jakis czas wydaja dodatek cos tam zmieniajacy w mechanikach i drugi do kopletu ze skorkami. Ludzie kupuja i graja zadowoleni, a gra ma dlugi okres zycia.
ja tam nie wiem.. ale...
je se grałem w Elite... gram w Elite ... i bede grał w Elite ... i tyle w temacie... a HP Reverb w drodze .... a se narzekajcie ....edit : ale fakt że troche przesadzają
ja też gram, niestety, Raxxla poczeka, ale wie, że my wiemy @Kuba_Wolf
24.10.2019, 09:30 UTC
Przespałem się z tematem, przemyślałem i popełniłem video :
![]()
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
24.10.2019, 14:12 UTC
(23.10.2019, 21:31 UTC)Pajk napisał(a): ja też gram, niestety, Raxxla poczeka, ale wie, że my wiemy @Kuba_Wolf Juz chyba to na disco rzucilem. Trzeba znalezc Raxxle i zmusic ich do pracy nad watkiem fabularnym Bo tak to zawsze jest wymowka ze pierdyliard systemow, tak naprawde nic nie odkryte a tam tyle tajemnic (tu znaczace oko do publicznosci) ukryte i czekajace na znalezienie...
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Community Meetup w Cambridge z 25.02.22 | Suremaker | 1 | 746 |
28.02.2022, 06:59 UTC Ostatni post: Rusałka |
|
|
[OGŁOSZENIE] Skup towarów! Podwójna przebitka! Sprzedam TANIO Tritium! | Mathias Shallowgrave | 1 | 705 |
13.11.2020, 11:39 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
|
|
Horizons włączone do podstawki od 27.10! Darmowe skórki dla obecnych posiadaczy. | Mathias Shallowgrave | 10 | 3,106 |
03.10.2020, 21:01 UTC Ostatni post: ShiMan |
|
|
FDEV oficjalnie - "Galnet i CG nie są na naszej roadmapie" | Mathias Shallowgrave | 23 | 6,053 |
18.07.2020, 09:39 UTC Ostatni post: zyklop pl |
| Oficjalny giveaway FDEV - do wygrania gamingowy PC Alienware! | Mathias Shallowgrave | 0 | 452 |
20.12.2019, 11:31 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.... a se narzekajcie ....![[Obrazek: 134513.png]](https://inara.cz/data/sigs/134/134513.png)
![[Obrazek: 134513.jpg]](https://inara.cz/data/sig/134/134513.jpg)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Bo tak to zawsze jest wymowka ze pierdyliard systemow, tak naprawde nic nie odkryte a tam tyle tajemnic (tu znaczace oko do publicznosci) ukryte i czekajace na znalezienie...