2.4 and Beyond - podsumowanie streamu z Frontier Expo 2017.
Założenia fajne, ale nadal asekuracyjne. Więcej cojones panowie z FD.
Mogli by przysiąść na BGS i skoro "nie da się" zlikwidować open/solo to niech zachęcą czymś do gry w Open.. np. jakiś mnożnik na plus za działania w tym trybie.
Szwadrony... ok ale ja chce więcej
Górnictwo ... pożyjemy zobaczymy
Eksploracja... pożyjemy zobaczymy
Linia fabularna... żeby jak najwięcej
Reszta to błyskotki, chyba że połączą to z jakimiś nowymi mechanikami.
Odpowiedz
Ja tam się ani nie zniechęcam, ani nie nakręcam Smile Na chwilę obecną, po zawodzie związanym z 2.4, po prostu czekam co przyniesie 2018. W Elite na razie jakoś nie chce mi się grać, nie włączałem gry od ponad miesiąca, a i to tylko po to, żeby rozegrać walki z Asów i na ten jeden event pomocy dla Plejad.

Trochę mnie już ciągnie do gry, ale nie na tyle, żeby ją odpalić. Nie straciłem jeszcze nadziei, ale jak piszę, jestem raczej neutralnie nastawiony i ta pasja do Elite, którą od kultywuję od lat 90-tych zaczyna powoli zanikać.

Na pewno po Q1'18 polecę na eksplorację, bo do niej trochę tęsknię, ale chcę poczekać na nowe planety.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Cytat:jestem raczej neutralnie nastawiony i ta pasja do Elite, którą od kultywuję od lat 90-tych zaczyna powoli zanikać.

To jest chyba najsmutniejsze - pasja była, ktoś zrobił nowe po swojemu i pasję zabił.
Mam podobnie - też przestałem chwilowo grać, z ciekawości sobie pykam rekreacyjnie w NMS i czekam na zmiany. Będą - dobrze, nie będzie albo będą słabe - trudno.

Cytat:Na pewno po Q1'18 polecę na eksplorację, bo do niej trochę tęsknię, ale chcę poczekać na nowe planety.

To samo - mam zaplanowaną wyprawę do Zurary, ale wiedząc, że wszechświat ma wyglądać za moment inaczej, nie widzę sensu ruszać dzisiaj.
Odpowiedz