Liczba postów: 137
Liczba wątków: 1
Reputacja:
18
Platforma:
CMDR: MARV88

Duża i całkiem ciekawa zmiana. Może znacząco uprzyjemnić wydobycie. Zobaczymy jak to im wyjdzie
Cały problem w tym by taka zabawa przynosiła wymierne korzyści porównywalne np z handlowymi misjami. W przeciwnym wypadku gracze szybko się znudzą i górnictwo nadal będzie niszowe działalnością i sztuką dla sztuki.
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
22.06.2018, 14:05 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.06.2018, 14:07 UTC przez Yata_PL.)
(22.06.2018, 05:04 UTC)SEBA312 napisał(a): Cały problem w tym by taka zabawa przynosiła wymierne korzyści porównywalne np z handlowymi misjami. W przeciwnym wypadku gracze szybko się znudzą i górnictwo nadal będzie niszowe działalnością i sztuką dla sztuki.
eee nie ma nic nudniejszego w ED niz handelek , kasa jest mało istona dla endgamera , czekam na nowa marchewki ! albo na opcje kompowania włsanej sałtki z uzbiernej dotychczas marchwi !
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Liczba postów: 624
Liczba wątków: 6
Reputacja:
49
Platforma:
CMDR: Qasz
Strasznie dziwne, ze czytajac o tej nowej mechanice mialem wrazenie ze gdzies to ostatnio widzialem praktycznie 1 do 1.
Dobra zmiana pod warunkiem ze wyplata bedzie tez dobra, szkoda ze tak pozno.
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: Gladehorn
.png)
.png)
.png)
Pomysły które przedstawili są bardzo ciekawe, trochę przypominają EVE Online, co więcej mają animację(pod warunkiem że jest ona robiona na silniku) pokazującą że jest to faktycznie możliwe w grze.
Jednak podchodzę do całej sprawy z dystansem(Kill The Hype).
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
ach , te trzystopniowe obieranie asteroid , ach.. i to ryzyko zniszczenia skały zbyt mocnym ładunkiem, ach... i możliwe uszkodzenia statku od wybuchu ach...
w końcu górnictwo będzie takie jak ma być - ryzykowne.
I oby opłacalne Smile
Jedna rzecz która mi się nasuwa - chyba skończy się wspólne kopanie z jednej skały - raczej nie da się w kilku pilotów ustawić ładunków wybuchowych.