Steam Link 90% taniej (3.99 GBP)
Na jesiennej wyprzedaży Steam Smile

http://store.steampowered.com/app/353380/Steam_Link/

Urządzenie podłącza się to TV i pozwala ono grać w gry ze Steam na telewizorze.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Z wysyłką do PL niecałe 70zł Smile Zamówiłem, może kiedyś się przyda Tongue
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Też się kiedyś do tego przymierzałem, ale sporo osób pisze, że grać przez Wi-Fi się nie da. Nie chciało mi się ciągnąć kabli przez całe mieszkanie, więc sobie odpuściłem. Natomiast za taką cenę to chyba też się skuszę. Net zmieniony na światłowód, co może pomoże, oraz w planie przeprowadzka, więc może zawczasu puszcze kable Smile.
Odpowiedz
(23.11.2017, 12:16 UTC)Drakkainen napisał(a): Z wysyłką do PL niecałe 70zł Smile Zamówiłem, może kiedyś się przyda Tongue

a jak nie, to zajmuje tyle miejsca w szufladzie co dysk 2,5 cala więc też niewiele Wink
Odpowiedz
(23.11.2017, 14:16 UTC)Haji-me napisał(a): Też się kiedyś do tego przymierzałem, ale sporo osób pisze, że grać przez Wi-Fi się nie da. Nie chciało mi się ciągnąć kabli przez całe mieszkanie, więc sobie odpuściłem. Natomiast za taką cenę to chyba też się skuszę. Net zmieniony na światłowód, co może pomoże, oraz w planie przeprowadzka, więc może zawczasu puszcze kable Smile.

Po co ciagnac kable :Smile  skoro mozesz puscic net przez gniazdko ?

Ja ostatnio zanabylem takie:

[Obrazek: 5807112_R_Z001A?$Web$&$Defau...left=empty]

... i to jest bomba. Bez kabli, bez pieprzenia sie, wszystko smiga jak zle. 

Poczytaj, sprawdz sobie, warto.
Odpowiedz
(23.11.2017, 14:38 UTC)Pueblo napisał(a):
(23.11.2017, 14:16 UTC)Haji-me napisał(a): Też się kiedyś do tego przymierzałem, ale sporo osób pisze, że grać przez Wi-Fi się nie da. Nie chciało mi się ciągnąć kabli przez całe mieszkanie, więc sobie odpuściłem. Natomiast za taką cenę to chyba też się skuszę. Net zmieniony na światłowód, co może pomoże, oraz w planie przeprowadzka, więc może zawczasu puszcze kable Smile.

Po co ciagnac kable :Smile  skoro mozesz puscic net przez gniazdko ?

Ja ostatnio zanabylem takie:

[Obrazek: 5807112_R_Z001A?$Web$&$Defau...left=empty]

... i to jest bomba. Bez kabli, bez pieprzenia sie, wszystko smiga jak zle. 

Poczytaj, sprawdz sobie, warto.

Już mi to ktoś polecał kiedyś na forum. Wtedy steam link kosztował ok. 200zł + dorzuć te ustrojstwa, więc stwierdziłem, że szkoda zachodu i mojej kasy Biggrin.
Odpowiedz