Wesołych Świąt
Jako że obecnie jestem na urlopie który zaplanowałem sobie na święta w końcu .. ufff...Pozwole sobie złożyć dowództwu wszystkim pilotom oraz osobom zasłuzonym w naszej społeczności .

Smile Wszystkiego naj lepszego zdrowia szczęścia oraz lepszego jutra dla was chłopaki i waszych rodzin oraz nadchodzącego szczęsliwego nowego roku oby nie było gorzej jak jest Smile

pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia
ECH MECH TACH PECH

[Obrazek: MEsXLpE.png]
Odpowiedz
Ja także życzę wszystkim zdrowych i wesołych świąt Smile.
Odpowiedz
Wesołych świąt Ludkowie i Thargoidowie.

Nie ważne gdzie jesteś, z kim, co robisz, czy obchodzisz ten dzień czy nie. Tego dnia życzę Ci wszystkiego najlepszego, wesołych świat i żeby ten dzień jak i każdy zarówno w tym roku i w kolejnych latach upłynął Ci tak dobrze jak tylko się da! Radości jak najwięcej, a trosk i smutku jak najmniej!

Życzę szczęścia, pogody ducha i spełnienia wszystkich marzeń zarówno tych przyziemnych jak i tych całkowicie odjechanych Wam, Waszym Rodzinom, Waszym Bliskim i wszystkim Ludziom, którzy mają dla Was w życiu znaczenie i są ważni.

Tego życzy Wam Tadek "Toporem na Ryj" TeddyPanda, Zawieszacz Shoutboxa, Gwiezdny Podróżnik Fotograf / Filmowiec, Oficer Pierwszego Stopnia

Odpowiedz
Ho ho ho !
Wesołych wszystkim ;>
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz
Wesołych Świąt Husarze!!!
Odpowiedz
Wesołych Świąt!
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Świętołych Wes!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Zdrowych i Wesolych Swiat Wszystkim.
Odpowiedz
Wszystkiego najlepszego. Niech wam się darzy.
Odpowiedz
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego 3303 Roku! Smile
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości