czemu warto zgłaszać bugi ale nie tylko :)
Jakoś tak pod koniec 2017 zacząłem cierpieć z powodu nadmiaru wyświetlających się czarnych kwadratów na powierzchni planet. Bug był znany od 2.4 i zgłaszanie jakby nie do końca pomagało. 
Ja jak to ja postanowiłem, że może mała dawka szyderstwa pomoże i otworzyłem tenże wątek:
https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost6358491
Oprócz tego oczywiście nadal zgłaszałem błędy normalnymi kanałami na co support odpowiadał tekstami copy paste jak zwykle Smile
Ale wiecie co, kropla drąży skałę i myślę, że bardziej mój wątek niż inne rzeczy pomógł zdopingować specjalistów ( https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost6444470 ) , żeby to w końcu naprawili. Na moje oko ponieważ nie pojawiały im się w testach i mało ludzi robiło szum to bug miał bardzo niski priorytet, dopiero jak pokazałem jakie to zaczyna mieć epickie rozmiary, to się wzięli za walkę z tym wynaturzeniem. 
Chyba im się udało, bo już od ponad 2 dni nie widziałęm żadnego czarnego kwadratu Smile
Teraz pora się wziąć za błyskanie tekstur planet i skyboxa jak się do nich podlatuje, ale to nie wygląda tak spektakularnie źle więc może nie być łatwo.
Odpowiedz
To stąd te opóźnienia w wydawaniu patchy i nowego contentu Biggrin
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
(16.03.2018, 15:00 UTC)Scarlet Yuri napisał(a): To stąd te opóźnienia w wydawaniu patchy i nowego contentu Biggrin

#WinaBatona Biggrin

Dobra robota, +rep Cmdr Baton!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
widziałem podobnego "prostokąta" w "Odysei Kosmicznej" reżyserii niejakiego Stanleya Kubricka...

znalazły go tam takie "jeszcze-małpy"... jako że im też zdecydowanie nie pasował ten prostokąt w tym miejscu...
to też nieźle się wnerwiły ... Wink
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz