Zapraszamy do odwiedzin husarskich systemów!
Aktualizacja 13/07

Dodałem jeszcze informację o naszym polskim systemie Kopernik:

Oprócz systemów w okolicy HR 8444, dzięki naszym wysiłkom w oficjalnym evencie Colonia Expansion Initiative, do gry został dodany system z polską nazwą KOPERNIK, w którym znajduje się baza planetarna Kolonia Sobieski, należąca do naszej frakcji The Winged Hussars Colonia Initiative. Kopernik położony jest ponad 20,000 LY od Bańki, w rejonie Colonii. To bardzo piękne miejsce, gdzie każdy odkrywca znajdzie bezpieczny dok i ciepły posiłek. 
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Prośba do wszystkich, którzy odwiedzają nasze systemy.

Uszanujecie proszę naszą prośbę o niepodejmowanie działań, jeśli wpływy TWH w danym systemie przekraczają podane niżej wartości (zgodnie z tym, co opisałem w OP).

Nad naszymi ekspansjami pracuje wielu oddanych graczy i często poświęcają oni godziny gry na to, aby frakcja The Winged Hussars rozwijała się tak, jak to zaplanowaliśmy. Ignorując poniższe wytyczne, niweczycie ich wysiłki. To jest ich własny czas, który poświęcają dla naszej frakcji, więc jeszcze raz proszę o stosowanie się do poniższych wytycznych - pamiętajcie, że po drugiej stronie monitora też siedzą ludzie, którzy mają rodziny, dzieci, sprawy w RL i ograniczony czas na grę.

Obecnie sytuacja wygląda tak, że przez nadmierne działania w naszym domowym systemie, nasza frakcja osiągnęła tam 75% wpływów, co spowodowało niechcianą ekspansję z tego systemu, tym samym blokując ekspansję z innego systemu, którą przez ostatni tydzień przygotowywało wielu pilotów z naszej grupy.

Wszystkie ich działania poszły na marne, ponieważ ktoś nie zastosował się do tego:

(23.05.2017, 21:59 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
UWAGA! Prosimy jednak o wstrzymanie się od działalności w danym systemie, jeśli wpływy (Influence) frakcji The Winged Hussars w danym systemie są niższe niż 55% lub wyższe niż 65%. 

Optymalne wpływy THE WINGED HUSSARS w kontrolowanych systemach zawierają się w przedziale od 55% do 65%.

Gdy wpływy TWH w systemie spadną poniżej 55% lub przekroczą 65% należy wstrzymać się od jakiejkolwiek działalności w danym systemie.

Powodem tych wytycznych jest fakt, że nasza frakcja ma wytyczone strategiczne cele ekspansyjne, do których osiągnięcia dążymy i wszelkie niekontrolowane działania mogą kolidować z naszymi planami.

The Winged Hussars kontroluje ponad 30 systemów w okolicy, więc naprawdę jest z czego wybierać, a zerknięcie w prawy panel i sprawdzenie, na jakim poziomie są obecne wpływy w danym systemie to dosłownie 5 sekund roboty.
--

Odpowiedz
Jak sie doczołgam za kilka dni to mozna sie i ze mna napic na ps4Wink
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Bolthorn, a to jest jakaś przeszkoda że nie było nikogo innego kto lata na PS4? jestem pewien że pilot latający na myszce tez ci pomoże albo wyjaśni co i jak, jeśli tylko go zapytasz Smile
Odpowiedz
Aha. Na pewno odwiedzę was, kiedyś.
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Odpowiedz
(12.07.2017, 10:27 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(12.07.2017, 10:03 UTC)Funkorama napisał(a): Wczoraj przyleciałem Biggrin Niestety nie było żadnych pilotów latających pod PS4 Sad Dodane do zakładek niedługo ponownie odwiedzę Biggrin

Graczy na PS4 jest stosunkowo mało, więc na chwilę obecną najprościej będzie się chyba po prostu umówić z kimś na konkretną akcję. Mam szczerą nadzieję, że szybko się to zmieni!

Oby...ja niedawno przyleciałem do stolicy i też odkryłem ją nieco pustawą, bar 11 parseków gdzie niektóre mniej popularne napitki przeterminowały się w oczekiwaniu na zbłąkanych konsolowców...ale mistrz Baddog1978 pokazał mi gdzie się zaszyli za co mu jestem winien publiczne i serdeczne podziękowania! Oby się rozwijało. Sam postaram się ściągnąć kilku!
Odpowiedz
Mam pytanie odnosnie HR 8444. Jest sens aby tam leciec zupelnie nowa postacia i sidewinderem? Pytam w kwestii czy sa tam gdzies w okolicach mozliwosci brania misji dla takich nowych postaci i jakiegos zarabiania podobnego jak w starowych systemach. Slowem - czy bylby to dobry system domowy na start?
Odpowiedz
Jest tyle roboty, że 300 ludzi nie daje rady. Przyjmiemy każde ręce chętne pomóc.
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
(30.01.2018, 12:53 UTC)cyberain napisał(a): Mam pytanie odnosnie HR 8444. Jest sens aby tam leciec zupelnie nowa postacia i sidewinderem? Pytam w kwestii czy sa tam gdzies w okolicach mozliwosci brania misji dla takich nowych postaci i jakiegos zarabiania podobnego jak w starowych systemach. Slowem - czy bylby to dobry system domowy na start?

Uważam, że tak - a to z tego względu, że frakcja TWH kontroluje ponad 30 okolicznych systemów. To daje Ci mnóstwo możliwości na różne misje i działalność w różnych typach systemów, jeśli potrzeba.
--

Odpowiedz
Dodam jeszcze, że jeśli potrzebujesz eskorty, aby do nas dolecieć, to wpadnij na Discorda do Baru - na pewno znajdzie się ktoś chętny Smile
--

Odpowiedz