KONKURS Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł!
wow ja ? Gratulacje dla wszystkich. Dziękuję Jury, następnym razem bardziej się postaram . Ważne że dobra zabawa była Smile jeeeee!!
Odpowiedz
Gratulacje. Bardzo ładne te filmy.  Thumbs_up
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Fajne te filmiki. Rzeczywiście każdy w pewien sposób zasługiwał na uznanie.
[Obrazek: 89334.png]
Odpowiedz
Hmm, z tego wszystkiego najbardziej podobają mi się Gejzery; naprawdę niezłe kadry i chyba najlepiej dopasowana muzyka. Bardzo uspokajający i estetyczny film : )
Odpowiedz
(18.01.2018, 16:31 UTC)Tactical_Sloth napisał(a): Hmm, z tego wszystkiego najbardziej podobają mi się Gejzery; naprawdę niezłe kadry i chyba najlepiej dopasowana muzyka. Bardzo uspokajający i estetyczny film : )
Dzięki za dobre słowo :Smile
Ja się nie czuję pokrzywdzony, wziąłem udział jako wypełniacz. Żeby wziąć udział w takim konkursie na poważnie to trzeba w pracę włożyć trochę ducha, a ja tam dorobiłem napisy i trochę posprzątałem w stosunku do poprzedniej wersji, więc moim zdaniem nie zasługiwałem, żeby zdobyć jakiekolwiek miejsce i dobrze jest.
Odpowiedz
Mnie za to w Twoim filmie @Tactical_Sloth urzekł "Cheesburger"! Śmiechłem mocno, kiedy to poszło Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
No mnie tez rozwalil cheesburger. Gejzery piekne, a u olo ciekawe dramatyczne wydarzenia u krisa za to wyjasnil minprawo keplera.
Odpowiedz
(18.01.2018, 16:56 UTC)Azorus napisał(a): No mnie tez rozwalil cheesburger.  Gejzery piekne, a u olo ciekawe dramatyczne wydarzenia u krisa za to wyjasnil minprawo keplera.

Dokładnie! Dlatego właśnie każdy film miał w sobie coś ciekawego i taki trudny wybór był!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Brawo! Szacunek za pracę i chęci. I miejsce chyba słuszne, bo takie "osobiste". Gejzery też mi się podobają. Dobre techniczne.
[Obrazek: coLdRBJ.png][Obrazek: 38390.png]

Odpowiedz
(18.01.2018, 16:50 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Mnie za to w Twoim filmie @Tactical_Sloth urzekł "Cheesburger"! Śmiechłem mocno, kiedy to poszło Biggrin
Za bardzo lubię burgery, żeby ich nie umieszczać w ulubionej konwencji horroru/ thrillera sci-fi Biggrin
Odpowiedz