11.01.2018, 09:40 UTC
Niesamowite, napisałeś 11 punktów i tylko jeden jest prawdą: 2
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
|
Przekonajcie mnie do Open Play
|
|
11.01.2018, 09:40 UTC
Niesamowite, napisałeś 11 punktów i tylko jeden jest prawdą: 2
11.01.2018, 09:49 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.01.2018, 09:50 UTC przez Tzarkhan.)
11.01.2018, 09:53 UTC
Nie wiem po jakich mrocznych norach galaktyki Wy latacie, ale tak, podczas ponad 1000h gry zdarzył mi się tylko punkt 2 i oczywiście problemy z instancjami, ale nie wrzuciło mnie to nigdy do jakieś krwiożerczej instacji pełnej socjopatów chcących mnie zamordować. No i raz rozsmarowałem Kofiemu cuttera cutterem we wlocie do stacji
11.01.2018, 09:59 UTC
(11.01.2018, 09:23 UTC)Yautja napisał(a): Open jest super: 1. Tylko jeśli trafisz do systemu z dużą ilością graczy. 2. Patrz 1. 3. To samo może spotkać Cię w Solo (NPC) 4. W której stacji konkretnie? Jest ich setki tysięcy. Jeszcze mi się to nie zdarzyło. 5. Czasami się zdarza. 6. Bzdura z tym banowaniem. To się musi dziać cały czas i notorycznie, aby dostać bana. 7. Jeszcze mi się nie zdarzyło. A jeśli się boisz - wystarczy poprosić kolegów o eskortę (>> https://www.youtube.com/watch?v=65Dz7c7iZhc) 8, 9, 10. Akurat coś takiego zdarza się bardzo rzadko i tylko w popularnych systemach (np. tam, gdzie odbywa się CG) 11. Od dłuższego już czasu problemy z instancjami występują bardzo rzadko (nie licząc multi crew).
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
Oczywiście, mój post był takim małym żarcikiem i mam nadzieję, że nikt nie wziął go na poważnie
![]() Sam latam praktycznie wyłącznie w open, bo miłe spotkania zdarzają się częściej niż te niemiłe, a nawet przy niemiłym fajniej się zmierzyć z żywym przeciwnikiem, a nie z botem. Faktem jest jednak, że żaden z wymienionych punktów nie jest wyssany z palca i zdarzyły mi się wszystkie poza banem Trzeba mieć tę świadomość, że może zdarzyć się "wyrzucenie naturalnej jedynki na k100" i nie ma co płakać wtedy
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
12.01.2018, 07:26 UTC
Yautja napisał(a):Open jest super: A to ja dostalem laske na urodziny bo jestem zrzedliwym dziadem
12.01.2018, 09:10 UTC
12.01.2018, 09:14 UTC
Baton napisał(a):Pienias napisał(a):A to ja dostalem laske na urodziny bo jestem zrzedliwym dziadem Juz uwierze, ze mnie nosiles co najwyzej zaganiales jak barana na polu
12.01.2018, 09:14 UTC
Widzę, że temat się wyczerpał. Maroks nie odpisuje, więc pewnie nie jest już zainteresowany tematem - albo go przekonaliśmy
Zamykam wątek. Wątek do dyskusji o SOG jest gdzieś zakopany na forum i zgodnie z tym co ustaliliśmy kiedyś, zainteresowanych dalszą dyskusją odsyłam tam.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Gracze Yuriego Groma wycofują się z Power Play! | Mathias Shallowgrave | 8 | 2,915 |
30.07.2019, 17:22 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
| Beta / Open Beta 2.4 | Drakkainen | 133 | 33,104 |
06.09.2017, 04:58 UTC Ostatni post: tomekrip |
|