Tanie gry - co kupić w promocji?
Od wczoraj dostępny jest w cenie 15,99 zł nowy numer CD Action a w nim świetna gra South Park: Kijek Prawdy PL/EN [Steam/DVD].

[Obrazek: 1]
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
(16.10.2017, 19:04 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Jeśli ktoś jakimś cudem nie ma jeszcze Wiedźmina... To brać póki jest! > http://store.steampowered.com/sale/the-witcher/

na cdp.pl wersja GOG wraz z kodem zniżkowym "ŁOWCYGIER" jest za 54zł
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
Mam ochotę zakupić sobie jakiś pożeracz czasu i
Sorrki za OT ale czy warto wydawać kasę na Fallouta 4 GOTY ? Nie grałem w wersje podstawową bo czekałem na pełną ale w necie krążą różne opinie o F4. Czy lepiej jeszcze poczekać aż cena spadnie ?
Odpowiedz
Ja kupiłem F4 na promocji i po kilku godzinach grania kupiłem season passa - moim zdaniem warto Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(18.10.2017, 17:47 UTC)DYoda napisał(a): Mam ochotę zakupić sobie jakiś pożeracz czasu i
Sorrki za OT ale czy warto wydawać kasę na Fallouta 4 GOTY ? Nie grałem w wersje podstawową bo czekałem na pełną ale w necie krążą różne opinie o F4. Czy lepiej jeszcze poczekać aż cena spadnie ?

Graficznie cód miód malina ale tekstury HD wymagają 8GB vram. Gameplay jednak czasami przyciężkawy sporo ograniczeń mnie ta gra po pewnym czasie po prostu zmęczyła.
Odpowiedz
Dzięki za odpowiedzi, czyli kupuję.
Odpowiedz
ten pakiet textur HD zajmuje 40 GB uwaga Smile i lepiej miec w kompie 16 GB ramu Smile
Odpowiedz
(18.10.2017, 17:47 UTC)DYoda napisał(a): Mam ochotę zakupić sobie jakiś pożeracz czasu i

Aż cena spadnie, ale do jakiej kwoty ... obecnie można go wyrwać za ok. 35-40 PLN... wydaje mi się, że to bardzo przyzwoita cena, w szczególnosci, że gra jest na tyle dobra, że spędzisz w niem kilkadziesiąt godzin w gorę świetnie się bawiąc.
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(18.10.2017, 19:48 UTC)szarik napisał(a): Aż cena spadnie, ale do jakiej kwoty ... obecnie można go wyrwać za ok. 35-40 PLN... wydaje mi się, że to bardzo przyzwoita cena, w szczególnosci, że gra jest na tyle dobra, że spędzisz w niem kilkadziesiąt godzin w gorę świetnie się bawiąc.

DYodzie chodziło o wersję GOTY, czyli z season passem, a ta kosztuje 120 - 130 zł na PC i około 160 na konsole. Cena w sumie dobra, ale jak możesz poczekać to się wstrzymaj - zaraz ruszą halloweenowe wyprzedaże, potem okres świąteczny, w tym zimowa wyprzedaż na Steamie. Podejrzewam, że wtedy GOTY poniżej stówy na PC znajdziesz.

A żeby nie nabijać sztucznych postów, to jeśli ktoś ma PlayStation: https://store.playstation.com/#!/pl-pl/h...08-HWOCT17
Odpowiedz
Na HB Civilization 3: Complete Edition za darmo:
https://www.humblebundle.com/store/sid-m...ium=banner
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz