GTA Online - TWH Crew
Niestety ja dzisiaj nie dałem rady, mam nadzieję że w poniedziałek będę miał czas.
Odpowiedz
Tja... Moją pierwszą myślą po odpaleniu gry dzisiaj było "Dlaczego ja to odinstalowałem?! Surprised ", a drugą "Sprawdzę tylko ustawienia grafiki..." i nagle zrobiła się prawie 4 rano.

Damn you, GTA! Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Heheh.... ja też wczoraj odpaliłem przed snem ale szybko wyłączyłem, sprawdziłem tylko czy bangla. Niestety coby grac online muszę jakiś prolog przejść czy coś tam innego... mam nadzieję, że dzisiaj się tym uda zająć Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Dobra, też instaluję, 7 płyt DVD... Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(16.09.2017, 10:44 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Dobra, też instaluję, 7 płyt DVD... Biggrin

Coś trochę mało. Mnie wczoraj ponad 70GB pobierał instalator Tongue
A ja myślałem, że Wiedźmin 3 dużo zajmuje.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Potem jeszcze będzie ściąganie Biggrin Jak instalowałem w dniu premiery to musiałem jeszcze pobierać 1.5GB.
Odpowiedz
(20.03.2016, 22:37 UTC)Scott Scale napisał(a): GTA Online The Winged Hussars Crew.

Nazwa: TWH GTA Crew

Tag: TWHE

Grupę można znaleźć na Rockstar Social Club. Mój nick na RSE: Belegost

Jako, że Scotta już nie ma z nami to takie pytanko jeszcze... czy mamy jakaś grupę w której gramy i kto nią zawiaduje? Komu wysłać zaproszenie czy jakieś inne podanie?

P.S. Jak będę miał wystarczające dane to wyedytuję pierwszego posta. Podawajcie tez swoje nicki to też tam wrzucę.

Mój nick: rule0n

Odpowiedz
(16.09.2017, 10:59 UTC)Drakkainen napisał(a): Jako, że Scotta już nie ma z nami to takie pytanko jeszcze... czy mamy jakaś grupę w której gramy i kto nią zawiaduje? Komu wysłać zaproszenie czy jakieś inne podanie?

hah, a właśnie pisałem dziś do Shinzo w tej sprawie Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ta grupa nadal istnieje. Chyba każdy kto jest w załodze może zapraszać ludzi, między innymi ja. Kto może usuwać nie mam pojęcia. Więc średnio mamy nad tym kontrolę. Crew nie jest jakoś niezbędne do grania. Nie ma z tego prawie żadnego benefitu, poza tagiem przed nickiem na liście graczy. Z tym że ja np i tak używam tagu innej załogi xD Możemy założyć jakąś nową ekipę od zera, ale równie dobrze możemy pocisnąć z tą co jest.

Edit
W sumie założę nową Crew. Wkleję zaraz szczegóły.
Odpowiedz
No, 55GB z płyt i teraz 8GB ściągania Biggrin gramy coś dzisiaj? Zrobiłbym w końcu jakiś Heist bo nigdy nie mogłem znaleźć ludzi Sad
Odpowiedz