o ile nie jest coś ze mną nie tak to Elite Premonition jest w sklepie...
Ja bym przeczytał Reclamation najpierw jeśli już, bo to bezpośrednia kontynuacja. Swoją drogą na pewno się da przeczytać samą drugą część bez jakichś poważnych zagadek.
Odpowiedz
Kupiona, wgrana, znikam Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
jest epub? bo na stronie nie widać,a pdf mnie średnio urządza
Odpowiedz
pdf, mobi, e-pub takie dostajemy do ściągnięcia po zakupie.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Czy ktoś mógłby udostępnić mi pierwsze parenaście/paredziesiąt stron?
Chciałbym spróbować przed kupnem, ale nie wiem czy nie zmęczy mnie styl i język.
Odpowiedz
(27.06.2017, 21:18 UTC)GutenbergPL napisał(a): Czy ktoś mógłby udostępnić mi pierwsze parenaście/paredziesiąt stron?
Chciałbym spróbować przed kupnem, ale nie wiem czy nie zmęczy mnie styl i język.

https://www.amazon.co.uk/Elite-Reclamati...F8&qid=&sr=

Tu masz Reclamation, czyli poprzednią część. Po kliknięciu na obrazki masz pierwszych kilkanaście stron do poczytania.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Kończę Reclamation, które jest przyjemną lekturą, druga część wydaje się pozycją obowiązkową...
[Obrazek: 43414.png]
Odpowiedz
(27.06.2017, 22:08 UTC)Alexy78 napisał(a): Kończę Reclamation, które jest przyjemną lekturą, druga część wydaje się pozycją obowiązkową...
Pamiętam jak czytałem Reclamation i bardzo było ciekawe jak się natykałem na miejsca które znam z gry, a w Premonition będą miejsca, ludzie i Wydarzenia które znam z gry, więc zapowiada się bardzo ciekawie Smile
Odpowiedz
Lekturę książek ze świata ED warto zacząć od Reclamation, czy jest jeszcze coś lepszego na początek?
Odpowiedz
(28.06.2017, 08:31 UTC)Xeonary napisał(a): Lekturę książek ze świata ED warto zacząć od Reclamation, czy jest jeszcze coś lepszego na początek?

Polecam Tales from the Frontier - zbiór krótszych opowiadań. Fajnie wprowadza w świat literatrury ED.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz