Patch 2.4 i przyszłość Elite
(22.06.2017, 18:01 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): P.S. Za Elite zapłaciłem 100 GBP (Premium Beta 2), więc 2 razy tyle Smile

Super, tylko ja za każdy sezon będę płacił te ~30 euro, więc przekroczę na pewno te 100 GBP Smile

(22.06.2017, 18:28 UTC)Baton napisał(a):
(22.06.2017, 17:48 UTC)Daimond napisał(a): Mogli pokazać walkę Thargoidów z Fedsami, a nie pokazać kolejne wraki po takim czasie czekania. Może wam to wystarczy, ale dla mnie jak na grę, która kosztuje prawie 50 euro, to trochę mało.

A-ha, ja polemizowałem tylko z tym że takim livestreamem Ed zepsuł dwa lata wysiłków graczy, teraz się okazuje, że po prostu za mało pokazał i dlatego jesteś niezadowolony. Ja tam nie chcę żadnych trailerów, ja chcę polecieć i sam zobaczyć, więc się cieszę że mało pokazali, w dodatku interaktywnie, bo sam poleciałem i zobaczyłem i to właśnie lubię.
Co do wtopienia kasy w kiepską grę, no cóż, witam bracie w klubie, mam bibliotekę Steam z niezłą ilością knotów, ale są tam też perły i wolę sobie o nich rozmawiać, więc ze swojej strony zakańczam temat, bo się robi niepotrzebna przepychanka Smile
Zignoruj Eda, robi co umie, graj swoje, najlepiej w dobrym towarzystwie i zobaczysz, że będzie dobrze, to jest taka gra, że samemu sobie można zafundować bardzo fajne przygody, trzeba tylko odrobinę dobrej woli Smile

Nie uważam, że wtopiłem kasę, gra mi się podoba. Po prostu spodziewałem się większego profesjonalizmu po firmie, która istnieje od lat 80'. Luzik Wink
Odpowiedz
(22.06.2017, 21:00 UTC)Daimond napisał(a):
(22.06.2017, 18:01 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): P.S. Za Elite zapłaciłem 100 GBP (Premium Beta 2), więc 2 razy tyle Smile

Super, tylko ja za każdy sezon będę płacił te ~30 euro, więc przekroczę na pewno te 100 GBP Smile

Wchodzimy w offtop, ale nie chcesz wiedzieć, ile wydałem w sumie na ED i rzeczy ze sklepu FDEV.

(Moja żona też nie chce tego wiedzieć. Ba! Ona NIE MOŻE tego widzieć! Wink )
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(22.06.2017, 21:07 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): (Moja żona też nie chce tego wiedzieć. Ba! Ona NIE MOŻE tego widzieć! Wink )

Ha! To dlatego nie pijesz - żeby się przypadkiem nie wygadać Wink
Odpowiedz
Horyzonty w przecenie na HB Store (samo ED zresztą też), kto nie ma, może warto pomyśleć przed 2.4, bo sporo rzeczy się może dziać na planetach Wink

http://thewingedhussars.com/showthread.p...146&page=7
Kaz
Odpowiedz
(08.08.2017, 08:45 UTC)K42X napisał(a): Horyzonty w przecenie na HB Store (samo ED zresztą też), kto nie ma, może warto pomyśleć przed 2.4, bo sporo rzeczy się może dziać na planetach Wink

http://thewingedhussars.com/showthread.p...146&page=7

Bez dwóch zdań, będzie się dziać Biggrin
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
(22.06.2017, 21:07 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): (Moja żona też nie chce tego wiedzieć. Ba! Ona NIE MOŻE tego widzieć! Wink )

Jezu!
Mam to samo Smile
Odpowiedz
Jestem ciekaw jak tam ida prace nad path3m. Cos ptaszki cwierkaja o nowym stateczku Type10 defender sie bedzie chyba nazywal.
Paru rzeczy mi brakuje i chetnie bym zobaczyl w przyszlosci:

1. Chcjalbym sobie kupic jakas prywatna nieruchomosc, np farme, albo cbociaz hangar z magazynem na rupiecie i browary. Drzewkiem pod kopuła i grillem.
2. Przydalo by sie wiecej stateczkow, tych wiekszych choc dokowanie Panter Cliperem pewnie by bylo obrzydliwe, (lubie sobie posaczyc browarka i wylatywanie ze stacji komodą znaczy Anakonda zawsze rysowalo lakier)
3. Mam dosyc tego pomaranczowego koloru na xone.
4. Muzyczki jak w FE2 mogli by dodac
5. Urozmaicic troche widoczki, kilka wiecej modeli stacji by sie przydalo.
6. Wiecej mozlkwosci wydawanja credytkow, bo jedyne na co wydajemy to statek i moduly oraz mandaty... a gdzie panienki, wino spiew oraz alimenty?  :-)))

P.S. Nawet nie chcecie wiedziec ile kasy wydalem na WoT i ile tam moi znajomi zostawili, rekordzista okolo 18k zlotyvh a to stan na rok ubiegly.
Odpowiedz
Jutro jest Livestream gdzie bedą lecieć z Thargoid'owym Lore

https://forums.frontier.co.uk/showthread...?p=5910573
[Obrazek: bY4pzKm.png]
Odpowiedz