20.06.2017, 09:14 UTC
Fajnie im wyszła ta zapowiedź patcha - livestream połączony z CG. Brałem w tym udział i byłem zachwycony
Oby więcej takich rzeczy
Oby więcej takich rzeczy
|
Patch 2.4 i przyszłość Elite
|
|
20.06.2017, 09:14 UTC
Fajnie im wyszła ta zapowiedź patcha - livestream połączony z CG. Brałem w tym udział i byłem zachwycony
Oby więcej takich rzeczy
21.06.2017, 13:56 UTC
(20.06.2017, 09:14 UTC)Biomm napisał(a): Fajnie im wyszła ta zapowiedź patcha - livestream połączony z CG. Brałem w tym udział i byłem zachwycony Co w tym fajnego? Że pracownik Frontiera nieudolnie poprowadził graczy za rączkę? Ludzie przed 2 lata bujali się, żeby rozwiązywać różne zagadki, a oni to zepsuli w ciągu 2 godzin i to jeszcze w prywatnej grupie...
21.06.2017, 14:21 UTC
(21.06.2017, 13:56 UTC)Daimond napisał(a): Co w tym fajnego? Że pracownik Frontiera nieudolnie poprowadził graczy za rączkę? Ludzie przed 2 lata bujali się, żeby rozwiązywać różne zagadki, a oni to zepsuli w ciągu 2 godzin i to jeszcze w prywatnej grupie... Ja na przykład przez miesiące brałem bardzo aktywny udział w rozwiązywaniu zagadki Formidine Rift i nie rozumiem co w Twoim pojęciu zepsuli odkryciem kilku zniszczonych statków Federacji, które już gracze znajdowali od kilku tygodni, więc to żadna nowość. Że Ed słabo prowadzi takie rzeczy? Fakt, słabo prowadzi, a ja tam byłem w swojej grupie, oglądnąłem statki, pofotografowałem, bardzo spoko wieczór. Zamiast się skupiać na tym co kto słabo robi, lepiej się skupiać na robieniu samemu dobrze
22.06.2017, 10:07 UTC
(21.06.2017, 14:21 UTC)Baton napisał(a):(21.06.2017, 13:56 UTC)Daimond napisał(a): Co w tym fajnego? Że pracownik Frontiera nieudolnie poprowadził graczy za rączkę? Ludzie przed 2 lata bujali się, żeby rozwiązywać różne zagadki, a oni to zepsuli w ciągu 2 godzin i to jeszcze w prywatnej grupie... To zepsuli, że gracze powinni odkryć tę transmisję a nie pracownik Frontiera. Co do robienia dobrze. No wybacz, ale od trzech lat powinni się nauczyć grać we własną grę a na każdym live dają jakąś plamę, mało to profesjonalne
22.06.2017, 14:30 UTC
(22.06.2017, 10:07 UTC)Daimond napisał(a): To zepsuli, że gracze powinni odkryć tę transmisję a nie pracownik Frontiera. Niestety jak wielu narzekasz tylko po to żeby narzekać. Żadne dwuletnie wysiłki graczy nie prowadziły do odkrycia filmiku z zapowiedzią nadchodzącego patcha 2.4 co było jedynym powodem tej imprezy z Edem. Mogli po prostu puścić ten trailer i tyle, więc uważam, że fajnie, że stworzyli do tego jakąś krótką historyjkę, dorabianie do tego marnowania dwuletnich wysiłków graczy.. no wybacz ale nie widzę skąd to się bierze
22.06.2017, 14:39 UTC
(22.06.2017, 14:30 UTC)Baton napisał(a):(22.06.2017, 10:07 UTC)Daimond napisał(a): To zepsuli, że gracze powinni odkryć tę transmisję a nie pracownik Frontiera. Zgadzam się z Batonem. Ten event był przygotowany TYLKO po to, żeby zapowiedzieć 2.4 w inny niż dotychczas sposób. To nie miało żadnego bezpośredniego związku z tym, co do tej pory odkryli gracze. Po prostu ciekawszy sposób na powiedzenie "2.4 będzie się nazywać The Return i będą to Thargoidzi". Myślę, że to wynika też z tego, że - ze względu na brak możliwości pokazania contentu, który będzie przecież ujawniany stopniowo - nie mieli za bardzo czego pokazać i musieliby po prostu puścić ten teaser i powiedzieć "2.4 to będą Thargoidzi". To byłaby dopiero lipa... Tak więc ubranie tej zapowiedzi w taki 2-dniowy event było całkiej fajnym pomysłem IMHO.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
22.06.2017, 17:48 UTC
Mogli pokazać walkę Thargoidów z Fedsami, a nie pokazać kolejne wraki po takim czasie czekania. Może wam to wystarczy, ale dla mnie jak na grę, która kosztuje prawie 50 euro, to trochę mało.
22.06.2017, 17:54 UTC
Mi się wydaje, że te 50euro to zapłaciłem za coś więcej, niż jacyśtam Thargoidzi....
22.06.2017, 18:01 UTC
(22.06.2017, 17:48 UTC)Daimond napisał(a): Mogli pokazać walkę Thargoidów z Fedsami, a nie pokazać kolejne wraki po takim czasie czekania. Może wam to wystarczy, ale dla mnie jak na grę, która kosztuje prawie 50 euro, to trochę mało. Spoko, masz prawo do własnej opinii. Ja akurat widziałem co się szykuje w 2.4, więc mam trochę inne podejście. P.S. Za Elite zapłaciłem 100 GBP (Premium Beta 2), więc 2 razy tyle
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). (22.06.2017, 17:48 UTC)Daimond napisał(a): Mogli pokazać walkę Thargoidów z Fedsami, a nie pokazać kolejne wraki po takim czasie czekania. Może wam to wystarczy, ale dla mnie jak na grę, która kosztuje prawie 50 euro, to trochę mało. A-ha, ja polemizowałem tylko z tym że takim livestreamem Ed zepsuł dwa lata wysiłków graczy, teraz się okazuje, że po prostu za mało pokazał i dlatego jesteś niezadowolony. Ja tam nie chcę żadnych trailerów, ja chcę polecieć i sam zobaczyć, więc się cieszę że mało pokazali, w dodatku interaktywnie, bo sam poleciałem i zobaczyłem i to właśnie lubię. Co do wtopienia kasy w kiepską grę, no cóż, witam bracie w klubie, mam bibliotekę Steam z niezłą ilością knotów, ale są tam też perły i wolę sobie o nich rozmawiać, więc ze swojej strony zakańczam temat, bo się robi niepotrzebna przepychanka ![]() Zignoruj Eda, robi co umie, graj swoje, najlepiej w dobrym towarzystwie i zobaczysz, że będzie dobrze, to jest taka gra, że samemu sobie można zafundować bardzo fajne przygody, trzeba tylko odrobinę dobrej woli ![]() Patrzę się właśnie na biurko, zapisywałem sobie to co ten beacon nadawał, ale miałem tu lekki sajgon, więc jak widać szło mi różnie hehehe
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Elite Dangerous w VR | Jaromaz | 21 | 952 |
15.11.2025, 08:12 UTC Ostatni post: Jaromaz |
| Za co lubię Elite | Kyokushin | 11 | 3,827 |
27.09.2025, 20:30 UTC Ostatni post: Jaromaz |
|
|
|
ELITE NA GOG - mega ważna akcja!!! | Mathias Shallowgrave | 11 | 1,433 |
22.08.2025, 05:10 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
| Wiesz, że za dużo grasz w Elite, jeśli... | Mathias Shallowgrave | 130 | 35,350 |
21.08.2025, 17:55 UTC Ostatni post: bahasso |
|
|
|
Elite w gifach - zabawa | Diox | 296 | 58,632 |
17.05.2024, 00:19 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |