Ankieta: Jak dowiedziałeś się o forum TWH?
Ankieta jest zamknięta.
Wyszukiwarka internetowa
24.74%
192 24.74%
Oficjalne forum Frontiera/Elite
4.12%
32 4.12%
Discord TWH
2.71%
21 2.71%
Kanał rootsrat na YouTube / Twitch
42.40%
329 42.40%
Społeczność kyca - #WinaFenyla
1.68%
13 1.68%
Facebook - fanpage TWH
0.13%
1 0.13%
Facebook - grupa Elite Dangerous Polska
3.22%
25 3.22%
Discord Elite Dangerous Polska (EDPL)
1.29%
10 1.29%
Pocztą pantoflową (od znajomego itp.)
7.86%
61 7.86%
Inne - prosimy o wpis w wątku
11.86%
92 11.86%
Razem 776 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Jak dowiedziałeś się o forum TWH?
Question 
Proste pytanie, prosta odpowiedź - celem ankiety jest pozyskanie statystyk, w celu dotarcia do jak największej ilości osób wśród polskiej społeczności Elite Dangerous.

Dzięki!

UWAGA!

CZŁONKÓW TWH PROSZĘ O NIEGŁOSOWANIE - ankieta ma na celu zebranie statystyk wśród użytkowników nie będących członkami klanu Smile

Jeżlei głosowałeś już w poprzedniej ankiecie - również prosimy NIE głosować w nowej ankiecie Smile 

Wyniki poprzedniej ankiety (2015-2019)

[Obrazek: c93O01r.png]
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Przypadkiem natrafiłem na stacje która była kontrolowana przez wasza frakcje. Parę chwil szukania na google wskazało mi wasze forum. Mam nadzieje iż będzie nam dane bliżej się poznać.
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
[Obrazek: 46vvVvg.png]
Odpowiedz
(05.06.2017, 15:07 UTC)Kadmilos napisał(a): Przypadkiem natrafiłem na stacje która była kontrolowana przez wasza frakcje. Parę chwil szukania na google wskazało mi wasze forum. Mam nadzieje iż będzie nam dane bliżej się poznać.

O, bardzo interesujące! Dzięki za info Smile

Wejdź sobie na mapę galaktyki i przeczytaj opis naszego systemu domowego HR 8444 - miły polski akcent w Elite dzięki TWH Smile
--

Odpowiedz
Chwile temu skończyłem własnie to czytać podczas przenoszenia do waszej stacji mojego 2 statku. Widzę iż jest tu co robić wiec zabawie tu dłużej kto wie może na stałe. Mam tylko Parę pytań gdyby ktoś był chętny zjawić sie na waszym Tsie albo discordzie.
Odpowiedz
(05.06.2017, 15:24 UTC)Kadmilos napisał(a): Chwile temu skończyłem własnie to czytać podczas przenoszenia do waszej stacji mojego 2 statku. Widzę iż jest tu co robić wiec zabawie tu dłużej kto wie może na stałe. Mam tylko Parę pytań gdyby ktoś był chętny zjawić sie na waszym Tsie albo discordzie.

Na Discordzie w zasadzie cały czas ktoś jest, ale dla nas to raczej awaryjny kanał komunikacji. Wpadaj na TS po południu/wieczorem - tam zawsze ktoś siedzi Smile

Jeśli zamierzasz latać u nas, to poczytaj również tu: http://thewingedhussars.com/showthread.p...5#pid71775
--

Odpowiedz
No właśnie odnośnie tego posta mam nieco pytań bowiem jestem dość nowy w tym uniwersum i nie wszystko Jeszcze do końca rozumiem. Obecnie siedzę i na discord i na TS ale chyba nikogo tam nie ma.
Odpowiedz
Ja szukałem poradników i znalazłem "Jak zacząć przygodę z Elite v.1.4". Można powiedzieć, że najpierw było jajo, a potem kura Smile
Odpowiedz
Ja po prostu googlowalem ~"polską społecznosc ED", po przygodach z obcokrajowcami i rodakami, (w innych grach) stwierdzam, ze z polakami jednak najlepiej mi sie gra.
No i trafiłem tutaj. Wink
Odpowiedz
Ja ogólnie grę kupiłem jeszcze w becie, potem natrafiłem na blog Szarego Wilka, dzięki któremu pierwszy raz odnalazłem polską społeczność. Wtedy chyba jeszcze nawet nie było TWH* ale pamiętam niektórych z was z jakiegoś polskiego team speak'a.

Po tym, jak już mi się beta znudziła zrobiłem sobie przerwę i po powrocie (już po releasie) natrafiłem bezpośrednio na TWH i do dzisiaj tu jestem Smile

*Potwierdzone info, gra wyszła w grudniu 2014, 3 tygodnie przed była wersja gamma (czy jakoś tak), a ja gram jeszcze od bety Smile
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Odpowiedz
Od niedawna posiadam PS4 i zapisałem się do grupy Elite Dangerous [PL] i tam znalazł się wpis z linkiem do Husarzy no i tak się tu znalazłem. Cześć. Smile
Odpowiedz