![]() |
|
Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? (/showthread.php?tid=3064) |
Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Mathias Shallowgrave - 09.05.2017 Proste pytanie, prosta odpowiedź - celem ankiety jest pozyskanie statystyk, w celu dotarcia do jak największej ilości osób wśród polskiej społeczności Elite Dangerous. Dzięki! UWAGA! CZŁONKÓW TWH PROSZĘ O NIEGŁOSOWANIE - ankieta ma na celu zebranie statystyk wśród użytkowników nie będących członkami klanu Jeżlei głosowałeś już w poprzedniej ankiecie - również prosimy NIE głosować w nowej ankiecie Wyniki poprzedniej ankiety (2015-2019)
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Kadmilos - 05.06.2017 Przypadkiem natrafiłem na stacje która była kontrolowana przez wasza frakcje. Parę chwil szukania na google wskazało mi wasze forum. Mam nadzieje iż będzie nam dane bliżej się poznać. RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Mathias Shallowgrave - 05.06.2017 (05.06.2017, 15:07 UTC)Kadmilos napisał(a): Przypadkiem natrafiłem na stacje która była kontrolowana przez wasza frakcje. Parę chwil szukania na google wskazało mi wasze forum. Mam nadzieje iż będzie nam dane bliżej się poznać. O, bardzo interesujące! Dzięki za info ![]() Wejdź sobie na mapę galaktyki i przeczytaj opis naszego systemu domowego HR 8444 - miły polski akcent w Elite dzięki TWH
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Kadmilos - 05.06.2017 Chwile temu skończyłem własnie to czytać podczas przenoszenia do waszej stacji mojego 2 statku. Widzę iż jest tu co robić wiec zabawie tu dłużej kto wie może na stałe. Mam tylko Parę pytań gdyby ktoś był chętny zjawić sie na waszym Tsie albo discordzie. RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Mathias Shallowgrave - 05.06.2017 (05.06.2017, 15:24 UTC)Kadmilos napisał(a): Chwile temu skończyłem własnie to czytać podczas przenoszenia do waszej stacji mojego 2 statku. Widzę iż jest tu co robić wiec zabawie tu dłużej kto wie może na stałe. Mam tylko Parę pytań gdyby ktoś był chętny zjawić sie na waszym Tsie albo discordzie. Na Discordzie w zasadzie cały czas ktoś jest, ale dla nas to raczej awaryjny kanał komunikacji. Wpadaj na TS po południu/wieczorem - tam zawsze ktoś siedzi ![]() Jeśli zamierzasz latać u nas, to poczytaj również tu: http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=3137&pid=71775#pid71775 RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Kadmilos - 05.06.2017 No właśnie odnośnie tego posta mam nieco pytań bowiem jestem dość nowy w tym uniwersum i nie wszystko Jeszcze do końca rozumiem. Obecnie siedzę i na discord i na TS ale chyba nikogo tam nie ma. RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Bolthorn - 05.06.2017 Ja szukałem poradników i znalazłem "Jak zacząć przygodę z Elite v.1.4". Można powiedzieć, że najpierw było jajo, a potem kura
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - KomorNick - 08.07.2017 Ja po prostu googlowalem ~"polską społecznosc ED", po przygodach z obcokrajowcami i rodakami, (w innych grach) stwierdzam, ze z polakami jednak najlepiej mi sie gra. No i trafiłem tutaj.
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Grzechu789 - 08.07.2017 Ja ogólnie grę kupiłem jeszcze w becie, potem natrafiłem na blog Szarego Wilka, dzięki któremu pierwszy raz odnalazłem polską społeczność. Wtedy chyba jeszcze nawet nie było TWH* ale pamiętam niektórych z was z jakiegoś polskiego team speak'a. Po tym, jak już mi się beta znudziła zrobiłem sobie przerwę i po powrocie (już po releasie) natrafiłem bezpośrednio na TWH i do dzisiaj tu jestem ![]() *Potwierdzone info, gra wyszła w grudniu 2014, 3 tygodnie przed była wersja gamma (czy jakoś tak), a ja gram jeszcze od bety ![]() RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Yatzeck - 10.07.2017 Od niedawna posiadam PS4 i zapisałem się do grupy Elite Dangerous [PL] i tam znalazł się wpis z linkiem do Husarzy no i tak się tu znalazłem. Cześć.
|