[PUBLICZNY] "Skorupy Welcome To", czyli barnacles tournée!

[Obrazek: AlxuDXC.png]

::DATA 03 CZE 3303 (SOBOTA)
::GODZINA 18:00 BST / 19:00 PL
::SYSTEM HR 8444
::TRYB OPEN PLAY

::OGŁOSZENIE

Zapraszam wszystkich polskich pilotów na tournée po lokacjach ze Skorupiakami! Jak zapewne wiecie, przedwczoraj przy Skorupiakach zaczęły pojawiać się statki obcych:

[Obrazek: zIlAOoZ.jpg]

Tak się składa, że mam listę wielu lokacji z Barnaclami, stworzoną na podstawie arkusza grpuy Canonn, tyle że moja jest aktualna. Dziś wieczorem zamierzam wybrać się na tournée po tych lokacjach, z nadzieją, że uda mi się spotkać obcych.

Chętnych zapraszam na TS o 18:00 BST / 19:00 PL. Namiary na TS: http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=2949

Startujemy z HR 8444. Cel podróży: Plejady.

Wyprawa odbywa się w Open Play!

::NIEZBĘDNE WYPOSAŻENIE

1. Statek z Fuel Scoop.
2. Hangar z SRV.

Lokacja docelowa to Plejady, czyli ok. 300 LY od HR 8444.

::DODATKOWE INFORMACJE

::Obcy

Oficjalne stanowisko TWH względem obcych jest jak następuje:

Proszę więc o uszanowanie powyższego i nieatakowanie statku obcych, jeśli uda nam się go spotkać.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Mała aktualizacja:

::DODATKOWE INFORMACJE

::Obcy

Oficjalne stanowisko TWH względem obcych jest jak następuje:

Proszę więc o uszanowanie powyższego i nieatakowanie statku obcych, jeśli uda nam się go spotkać.
--

Odpowiedz
Byłem wczoraj w jednej z lokacji, zostałem zabity przez griferów, uważajcie Smile
[Obrazek: 19589.jpg]
Odpowiedz
Oczywistym jest, że szuje wszelakiej maści będą się pałętać po tych systemach. Mam jednak sporą listę lokacji, więc nie będziemy zbyt długo w jednym miejscu siedzieć - a niektóre są na takim zadupiu, że nikt tam nie trafi Biggrin

Dzięki za ostrzeżenie!
--

Odpowiedz
Piszę się Smile
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Ja też zapewne się pojawię. Courierek 680+ czeka w hangarze i mogę się pościągać z jakimiś griferami Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
(03.06.2017, 10:16 UTC)Drakkainen napisał(a): Ja też zapewne się pojawię. Courierek 680+ czeka w hangarze i mogę się pościągać z jakimiś griferami Biggrin

To jest nas dwóch - też Kuriera wezmę. Smile
Z łazikiem ok. 750m/s poleci.
Odpowiedz
ech. lecę z Wami Biggrin
Zabili mnie bo byłem DBExplorerem i mnie z masslockowali, W Courierku mągą mi naskakać Biggrin
[Obrazek: 19589.jpg]
Odpowiedz
Ja lecę Poharataną. Mam tam 2500 MJ tarczy i sporo uzbrojenia. Być może nie będziemy musieli się ścigać Wink
--

Odpowiedz
na 95% będę - tylko jeszcze się zastanawiam czy MK3 czy ASPEx, bo niestety mój nowy zakup (pythonik) jeszcze za słabo wyposażony
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz