Przedstaw się
Hej,
jsem Mateusz, lat 27, mieszkam w Łodzi i tak chciałem się tylko nieśmiało przywitać, ponieważ jeszcze nie posiadam ED! Czekam z niecierpliwością na premierę gry na ps4 a zarejestrowałem się, gdyż od jakiegoś czasu wręcz chłonę informację o Elite. Wyczytałem ostatnio zaproszenie na nowo otwartą cześć forum TWH i postanowiłem zajrzeć Smile
Odpowiedz
(09.05.2017, 17:57 UTC)mateuke napisał(a): Hej,
jsem Mateusz, lat 27, mieszkam w Łodzi i tak chciałem się tylko nieśmiało przywitać, ponieważ jeszcze nie posiadam ED! Czekam z niecierpliwością na premierę gry na ps4 a zarejestrowałem się, gdyż od jakiegoś czasu wręcz chłonę informację o Elite. Wyczytałem ostatnio zaproszenie na nowo otwartą cześć forum TWH i postanowiłem zajrzeć Smile

Witamy na forum! Premiera na PS4 w Q2'17, a więc przed końcem czerwca pownieneś już grać Smile

Z ciekawości - gdzie znalazłeś informację o forum? Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Mam nadzieję, że się nie opóźni nic tylko, bo czekam od grudnia 2015 a mój hype rośnie i rośnie... ;d

Ze strony ppe, (notabene lubię czytać jak Alexy78 opisuje przygody w ED, świetna reklama dla gry imho) i w jednym z ostatnich wpisów dotyczących eventu z Salome, była wzmianka o otwarciu tej części forum Smile
Odpowiedz
Dzięki za info Smile
--

Odpowiedz
Cześć, z tej strony Mariusz, lat 24. Elite mam od kilku dni (podstawka póki co) i tymczasowo z uwagi na pracę moja aktywnośc w grze jest szczątkowa Sad Ale jak tylko nabędę gamingowego laptopa i HOTASa, na pewno zwiększę moją obecność!
Odpowiedz
(10.05.2017, 07:44 UTC)Bachal napisał(a): Cześć, z tej strony Mariusz, lat 24. Elite mam od kilku dni (podstawka póki co) i tymczasowo z uwagi na pracę moja aktywnośc w grze jest szczątkowa Sad Ale jak tylko nabędę gamingowego laptopa i HOTASa, na pewno zwiększę moją obecność!

Witaj w 3303r, i "Powodzenia Pilocie"
Odpowiedz
Witam, z tej strony klawiatury Adam.

W ED gram jakieś 110 godzin, według Steam'a. Generalnie jestem żółtodziobem.
Wdepnąłem dzisiaj do Was do systemu i pewnie trochę się porozglądam co i jak.

Pozdrawiam Husarię i być może do zobaczenia Smile
Odpowiedz
(11.05.2017, 18:15 UTC)brodatty@onet.eu napisał(a): Witam, z tej strony klawiatury Adam.

W ED gram jakieś 110 godzin, według Steam'a. Generalnie jestem żółtodziobem.
Wdepnąłem dzisiaj do Was do systemu i pewnie trochę się porozglądam co i jak.

Pozdrawiam Husarię i być może do zobaczenia Smile

Witamy na forum, wpadaj na TS Smile
--

Odpowiedz
Witam Wszystkich.
Mam na imie Krzysiek, lat 46
Lubie motocykle, podróże, stare samochody i sci-fi
No i jest żech ze Ślonska Smile
Odpowiedz
(11.05.2017, 20:19 UTC)Olo71 napisał(a): Witam Wszystkich.
Mam na imie Krzysiek, lat 46
Lubie motocykle, podróże, stare samochody i sci-fi
No i jest żech ze Ślonska Smile

Kolejny Hanys do kolekcji Biggrin

Witojcie Panie Biggrin
Odpowiedz