Liczba postów: 32
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
CMDR: Mateuke
Hej,
jsem Mateusz, lat 27, mieszkam w Łodzi i tak chciałem się tylko nieśmiało przywitać, ponieważ jeszcze nie posiadam ED! Czekam z niecierpliwością na premierę gry na ps4 a zarejestrowałem się, gdyż od jakiegoś czasu wręcz chłonę informację o Elite. Wyczytałem ostatnio zaproszenie na nowo otwartą cześć forum TWH i postanowiłem zajrzeć
(09.05.2017, 17:57 UTC)mateuke napisał(a): Hej,
jsem Mateusz, lat 27, mieszkam w Łodzi i tak chciałem się tylko nieśmiało przywitać, ponieważ jeszcze nie posiadam ED! Czekam z niecierpliwością na premierę gry na ps4 a zarejestrowałem się, gdyż od jakiegoś czasu wręcz chłonę informację o Elite. Wyczytałem ostatnio zaproszenie na nowo otwartą cześć forum TWH i postanowiłem zajrzeć 
Witamy na forum! Premiera na PS4 w Q2'17, a więc przed końcem czerwca pownieneś już grać
Z ciekawości - gdzie znalazłeś informację o forum?
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
CMDR: Mateuke
Mam nadzieję, że się nie opóźni nic tylko, bo czekam od grudnia 2015 a mój hype rośnie i rośnie... ;d
Ze strony ppe, (notabene lubię czytać jak Alexy78 opisuje przygody w ED, świetna reklama dla gry imho) i w jednym z ostatnich wpisów dotyczących eventu z Salome, była wzmianka o otwarciu tej części forum
Dzięki za info
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
CMDR: Aquar
Cześć, z tej strony Mariusz, lat 24. Elite mam od kilku dni (podstawka póki co) i tymczasowo z uwagi na pracę moja aktywnośc w grze jest szczątkowa  Ale jak tylko nabędę gamingowego laptopa i HOTASa, na pewno zwiększę moją obecność!
Liczba postów: 2,183
Liczba wątków: 59
Reputacja:
212
Platforma:
CMDR: DYoda
(10.05.2017, 07:44 UTC)Bachal napisał(a): Cześć, z tej strony Mariusz, lat 24. Elite mam od kilku dni (podstawka póki co) i tymczasowo z uwagi na pracę moja aktywnośc w grze jest szczątkowa Ale jak tylko nabędę gamingowego laptopa i HOTASa, na pewno zwiększę moją obecność!
Witaj w 3303r, i "Powodzenia Pilocie"
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
CMDR: Brodatty
Witam, z tej strony klawiatury Adam.
W ED gram jakieś 110 godzin, według Steam'a. Generalnie jestem żółtodziobem.
Wdepnąłem dzisiaj do Was do systemu i pewnie trochę się porozglądam co i jak.
Pozdrawiam Husarię i być może do zobaczenia
(11.05.2017, 18:15 UTC)brodatty@onet.eu napisał(a): Witam, z tej strony klawiatury Adam.
W ED gram jakieś 110 godzin, według Steam'a. Generalnie jestem żółtodziobem.
Wdepnąłem dzisiaj do Was do systemu i pewnie trochę się porozglądam co i jak.
Pozdrawiam Husarię i być może do zobaczenia 
Witamy na forum, wpadaj na TS
Liczba postów: 65
Liczba wątków: 3
Reputacja:
13
Platforma:
CMDR: Kris Olesky
Witam Wszystkich.
Mam na imie Krzysiek, lat 46
Lubie motocykle, podróże, stare samochody i sci-fi
No i jest żech ze Ślonska
Liczba postów: 1,536
Liczba wątków: 48
(11.05.2017, 20:19 UTC)Olo71 napisał(a): Witam Wszystkich.
Mam na imie Krzysiek, lat 46
Lubie motocykle, podróże, stare samochody i sci-fi
No i jest żech ze Ślonska 
Kolejny Hanys do kolekcji
Witojcie Panie
|