Veni, vidi, abii
Uwierz że w ekipie jest inaczej. Wielu z Nas organizuje akcje dla innych żeby się coś działo wiecej. Historia jest, tylko w grze może nie aż tak pokazana Smile

Czerpiemy ze wzajemnych doświadczeń żeby właśnie nie polec na grindzie. Bo można się świetnie bawić bez tego Smile

EDIT:
Gram w ekipie TWH od listopada, prawdę powiedziawszy do czasu dołączenia też miałem spore dylematy związane z zarobkami, grindem kasy itd, szukałem swojej "drogi" zarobkowej. Tutaj dowiedziałem się wielu rzeczy, w pewnym sensie "stworzyłem" swój image gameplayowy i się go trzymam, daje mi to dużo frajdy, tym bardziej jak inni gracze latają obok we wspólnych akcjach.

Dlatego też zapraszamy do wspólnego latania, wpadania na TS Smile
Odpowiedz
Gram w Elite od czerwca, mam wylatane 2200 godzin z hakiem, nie wszystko mi się podoba, nie wszystko wiem, nie jestem doskonały.
Straciłem majątek na ubezpieczenia, ale to życie a los i tak nigdy nie był sprawiedliwy.
Elit to moja Gra Exclamation
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Diagnoza:
Niekontrolowany pierwszy kontakt z elitką. 
Przedawkowanie w niewłaściwych proporcjach.

A tak poważnie. Doskonale rozumiem co czujesz. Kiedy będziesz miał ponownie ochotę dać elitce szansę, koniecznie zacznij to robić na TS , z nami.
Nawet choćby to miało oznaczać tylko godzinę grania dziennie , dwa razy w tygodniu Smile
[Obrazek: KGLUisFt.jpg]
Odpowiedz
Dołączam się do zaproszenia na TS Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ja dodam krótko - elite bez znajomości języka angielskiego jest BARDZO nieprzystępną grą i nie dziwię się, że tak to się skończyło + nie jest to gra dla każdego.
A i czas na steamie to jedno, jest liczony nawet jak w menu siedzisz czy masz launchera odpalonego, prawdziwy czas in-game masz w prawym panelu w statistics.
Odpowiedz
Za moich czasów... hue hue zawsze chciałem to napisaćSmile
A więc do sedna. 2,5 roku temu kupiłem ED no i co?? No i farmienie na pierwszego Vulture'a zabiło moją chęć do grania w dosłownie miesiąc. Szczerze mówiąc myślałem sobie, że do mojego stateczku wsiądę dopiero w 3 sezonie. Jednak ostatnio za namową moich kolegów spróbowałem ponownie, zakupiłem Horizons i dałem grze drugą szansę. Co mogę teraz powiedzieć o tym tytule teraz?? Gra przeszła ogromne zmiany!!! Chcę farmić c®ebuliony??To wsiadam w stateczek, eksploruję, wykonuję misje, biję się w CZ albo RES, latam misje, handluję i mama kasę! Wszystko teraz jest w miarę opłacalne- mniej lub bardziej, ale jednak! Kiedyś to nawet nie wiem, czy możliwe było zdobycie misji za 100.000cr. Także sposobów na farmę jest teraz naprawdę sporo. A jak się znudzi?? A to możesz pofarmić sobie inżynierów! Smile A jak to się znudzi?? 
A to pozostaje ta druga strona gry, którą niedługo mam nadzieję poznać. Jest to warstwa fabularna! Nie jest ona oczywista i nakreślona grubą krechą, ale istnieje. I to nawet dosyć ciekawa! Dlaczego?? O dlatego:

[Obrazek: Kahina2.jpg]

Uuuuuuuuuu...
Piękność, za którą w tą sobotę będzie można oddać swoje wirtualne życie, lub bardziej spłycając- kilkadziesiąt/kilkaset tysięcy ciężko zarobionych farmitsów Smile. Chcesz ja spotkać Smile ?? Proszzz bardzo: https://www.drewwagar.com/blog/.

No i pozostało to co najważniejsze w ED- inni gracze: to za namową moich znajomych kupiłem dodatek, i spędziłem ostatnio kilkadziesiąt godzin w RESach świetnie się przy tym bawiąc. To społeczności takie jak fuel rats (polecam serdecznie ze skorzystania z ich usług) czy też Husaria. Nie że tam jakaś wazelina Wink, ale ostatnio odwiedziłem TSa, porozmawiałem o tym drugim dnie w Elite i zapewne będę częściej wpadać bo rozmawiało się zacnie Smile . Nie masz co robić?? Znajdź kogoś kto też ma ten sam problem Smile.
Tak jak przedmówcy wspominali Elite to dosyć specyficzna gra, w której Ty musisz zadbać o to co masz robić i w jaki sposób będziesz się bawić. Niestety taka jest ta gra i nie wiem czy coś się w tej materii zmieni. Ale czy w naszym życiu nie jest tak, że ciągle farmimy dla jakiegoś większego celu Wink ??

Pozdrawiam
Odpowiedz
(26.04.2017, 07:40 UTC)xtyro napisał(a): @Kyokushin. Ja szukałem takiego miejsca, gdzie jest pełno graczy i coś się dzieje. (taka żółta ikonka była na mapie, to tam poleciałem ) Nie sądziłem, że akcja polega wyłącznie na tym żeby się naparzać każdy z każdym. Sam pewnie jestem sobie winien. Dlatego to mi się kojarzy z deathmatchem.

To był community goal. Przeważnie jedni mają coś dowieźć, a inni w tym przeszkadzają, a jeszcze inni próbują przeszkadzać tym co przeszkadzają. Przeważnie są aktywne trzy, a dym jest w jednym i są tam w zasadzie Ci co szukają guza Wink
Wpadłeś jak śliwka w kompot, ale nie zniechęcaj się, zdarzą się i gra się dalej Wink
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Gra ma wady ... ale ja wciąż w nią gram i gram.

Co do problemów z materiałam dla inżynierów to polecam albo przystąpić do TWH Biggrin, albo korzystać z:

strona www  
program działający w tle
Odpowiedz
(26.04.2017, 10:02 UTC)Pavulon napisał(a): Uuuuuuuuuu...
Piękność, za którą w tą sobotę będzie można oddać swoje wirtualne życie, lub bardziej spłycając- kilkadziesiąt/kilkaset tysięcy ciężko zarobionych farmitsów Smile. Chcesz ja spotkać Smile ?? Proszzz bardzo: https://www.drewwagar.com/blog/.

Tak, piękność za której głowę dostanę 5 milionów (trochę mało, jak za taki towar) Biggrin

PS. Wreszcie jakaś fajna akcja dla bounty huntera.
Odpowiedz
(27.04.2017, 14:29 UTC)Kagadar napisał(a):
(26.04.2017, 10:02 UTC)Pavulon napisał(a): Uuuuuuuuuu...

Tak, piękność za której głowę dostanę 5 milionów (trochę mało, jak za taki towar) Biggrin

PS. Wreszcie jakaś fajna akcja dla bounty huntera.

Ojjj zastanowiłbym się... tym zleceniem możesz się udławić.... ale zawsze jeszcze możesz przejść na jedynie słuszną stronę Tongue
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości