1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
Dzięki Gerciowski Smile o7
Odpowiedz
*nie pojawiają się dziwne artefakty z cieniami

Niestety ale nadal są, dziś rano spory kwadrat przykrył 3/4 jasnej strony planety niedaleko Collins Market.

Czasem przy wyłączaniu gry mam czarny ekran i muszę zabijać proces gry żeby zniknął.
Menu kontekstowe na mapie systemu i galaktyki Sad padaka
Odpowiedz
(12.04.2017, 16:21 UTC)Dyspozytor napisał(a): *nie pojawiają się dziwne artefakty z cieniami

Niestety ale nadal są, dziś rano spory kwadrat przykrył 3/4 jasnej strony planety niedaleko  Collins Market.

Potwierdzam, też mi się wczoraj objawił.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(12.04.2017, 16:25 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(12.04.2017, 16:21 UTC)Dyspozytor napisał(a): *nie pojawiają się dziwne artefakty z cieniami

Niestety ale nadal są, dziś rano spory kwadrat przykrył 3/4 jasnej strony planety niedaleko  Collins Market.

Potwierdzam, też mi się wczoraj objawił.

Artefakty i FPSy to sa błędy z wczesnej bety 2.3 które później ustały... ciekawe czy serwer update nie zabanglał czy może są to przeciążenia związane z tłumem chętnych na nowego patcha.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
A ma ktoś może problem z kursorem? Jak steruje myszką to mi kursor wariuje
Odpowiedz
Niestety ja również posiadam problemy z kursorem, raz jest w miarę ok a drugi raz muszę po raz drugi odpalić np mapę galaktyki.
[Obrazek: KpB4998.png]
Odpowiedz
No teraz Panowie to można eksplorować, to są tylko wodne światy i to nie jestem pierwszym odkrywcą Smile
Ciekawe ile za ziemiopodobną dziewicę....

[Obrazek: SQQPzIS.png]
Odpowiedz
U mnie również czarny ekran przy wyjściu z ED - tylko zabicie procesu pomogło.
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz
(12.04.2017, 18:53 UTC)Baton napisał(a): No teraz Panowie to można eksplorować, to są tylko wodne światy i to nie jestem pierwszym odkrywcą Smile
Ciekawe ile za ziemiopodobną dziewicę....

[Obrazek: SQQPzIS.png]

Ojejciu, Ojejciu, Ojejciu Biggrin I to jest jakiś zarobek z eksplo Biggrin A nie 30 tysi za planetę...
Odpowiedz
Już tam lecę poskanować. Tylko teraz jak z tymi skanerami - dwa moje standardowe ok, ale ten nowy datalink? - to on tę kasę trzepie taką?
Odpowiedz