Z pasją do motocykli
Patelnia jak na Nurburgringu Tongue
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
Sezon wreszcie rozpoczęty, akumlator założony, maszyna przepalona i polatane trochę ale blisko domu bo w zimę urwałem mocowanie od tablicy :> i muszę sprawić sobię nową.
[Obrazek: KpB4998.png]
Odpowiedz
Jest koń, jest i zamek! Biggrin

[Obrazek: qadOrB4.jpg]
Odpowiedz
A gdzie dama w potrzebie? Wink

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
(31.03.2017, 16:52 UTC)ShiMan napisał(a): A gdzie dama w potrzebie? Wink
No przecież jest. Na pierwszym planie. Dama miała potrzebę się przelecieć  Biggrin
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
A to jeszcze z dzisiaj. Rozgrzewamy wątek.

Wreszcie trafiliśmy do tej Szczawnicy bez nawigacji Smile

[Obrazek: pLWLJiE.jpg]
Odpowiedz
[img]<a href=[/img][Obrazek: 29dy5o5.jpg]" />Śledze ten temat więc się podepne to moja ślicznotka Rolleyes "wiejski sprzęt kaskaderski" 99% orginał do remontu ale już nie długo.
Odpowiedz
Ciekawy artykuł na temat omijania i wyprzedzania w korku: https://motopomocni.pl/artykuly/poradnik...gn=artykul
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Fajne macie sprzęty. Ja posiadam taki zwykly miejski pojazd yamaha xmax 400. Moj sezon zaczyna sie wczesnie i konczy pozno gdyz korzystam z niego tak jak inni z samochodu. Natomiast samochod u mnie jest od swieta, bo nie mam cierpliwosci stac ciagle w korkach w Warszawie.
Odpowiedz
Hanna, moja CI ona !
Pomimo tego, ze planowałem wymienić ją na nowego HD Breakout, jakoś nie mogę..sumienia nie mam.
Za dużo pracy włożyłem w swojego "boberka", choć zostało mi jeszcze troszkę kosmetycznych zmiań to chyba efekt końcowy mogę uznać za.. udany. Za rok będzie już pełnoletnia, więc może trzeba będzie pomyśleć o jakichś dzieciach dla niej Smile

[Obrazek: pcIAX79.jpg]
[Obrazek: 5dWC7Gb.jpg]
[Obrazek: Al9e30L.jpg]
[Obrazek: SDU3JFX.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości