Z pasją do motocykli
Tak się zastanawiam na pułap 2K-7K PLN...
I chyba znalazłem swój ideał na start:

Barton Hyper 125 (inaczej jako Benyco Tekken 125).

Idealne krzywizny (a raczej kanty), idealne wydechy, niektórzy polecają na początkujących (ze względu na na to, że może być wszędzie uzywany), nie wspominając o moim ulubionym zestawie barw (czerń + limonkowa zieleń) Hot
Tyle że cały pic polega na tym, że to jest niby "enduro", ale z dość słabym silnikiem (10KM, w rzeczywistości 11KM), na "wiejskie" wypady myślę że się nada (mimo iż stoi za 7-7,5 tysiaka) Wink

Tak ten motor wygląda:

[Obrazek: motocykl-barton-hyper-125-ccm-na-prawo-j...803967.jpg]

Kolorystyka jest zależna od marki.
A poniżej test w warunkach miejskich (jako Benyco):

Opinie (wiem że Barton też ma bardziej generyczne golasy i skutery jakby co).

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
W Motormanii wypowiadali się ciepło na temat tego motocykla, więc chyba dobry wybór Wink
Takie coś a'la lekkie enduro. Opony z tego co widzę, to Heidenau Scout - bardzo dobre gumy, aż dziw, że importer założył je do chińczyka. Mocy nie za wiele faktycznie, ale jeżeli to pierwsze moto, to starczy - nie będziesz głupot robił Tongue Pamiętaj o złotej zasadzie: najtańsza metoda na tuning motocykla to odchudzenie kierowcy Wink

Bier Smile
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
Miejsce trochę nie to , ale właśnie miałem przyjemnosć przejechać się (niestety tylko na fotelu pasażera) takim o to cacuszkeim z telewizorem w środku. Jak bym miał ojaca szejka to bym sobie takie kupił.
[Obrazek: s1qgds.jpg]
Odpowiedz
(24.03.2017, 13:39 UTC)DYoda napisał(a): Miejsce trochę nie to , ale właśnie miałem przyjemnosć przejechać się (niestety tylko na fotelu pasażera) takim o to cacuszkeim z telewizorem w środku. Jak bym miał ojaca szejka to bym sobie takie kupił.
[Obrazek: s1qgds.jpg]

To to cacko co to po Piasecznie jeździ?
Odpowiedz
Nie to świeżynka w Warszawie. Dla mnie samochód 22wieku... przez telfon można zrobić w nim niemal wszystko, wygląda super, wgniata w fotel jak ferarri i go nie słychać.
Powiem szczerze że jest to pierwszy samochód klasy "w życiu nie bedzie mnie na niego stać" który spowodował u mnie opad szczeny.
Odpowiedz
(24.03.2017, 13:48 UTC)DYoda napisał(a): Nie to świeżynka w Warszawie. Dla mnie samochód 22wieku... przez telfon można zrobić w nim niemal wszystko, wygląda super, wgniata w fotel jak ferarri i go nie słychać.
Powiem szczerze że jest to pierwszy samochód klasy "w życiu nie bedzie mnie na niego stać" który spowodował u mnie opad szczeny.

Heh... coraz więcej Tesli Smile. Po Piasecznie jeździ jeden albo dwa modele S. Kilka razy widziałem. Niebezpieczne to ustrojstwo bo nie słychać jak się zbliża Tongue. Ale pięęęęęknneeee. Jak wygram w totka to sobie kupię Biggrin
Odpowiedz
To ja połączę oba tematy Biggrin
http://newatlas.com/tesla-autopilot-fema/46045/
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
Wczoraj chciałem na placki ziemniaczane do Szczawnicy dotrzeć.

Uczę się bez nawigacji jeździć i skończyło się oczywiście pobłądzeniem, za to znalazłem takie urokliwe serpentynki:

Dla lubiących wyzwania polecam, choć zakręty ślepe, w lesie. Takie na nieznanych drogach to w równym stopniu mnie przerażają jak cieszą Smile

MAPA GOOGLE
Odpowiedz
Ładne - sam nie jestem cyklistą, ale uwielbiam prowadzić po np Małej Pętli Bieszczadzkiej lub na "drodze stu zakrętów" w Górach Stołowych.
https://www.google.pl/maps/@50.4778178,1...56!6m1!1e1
Odpowiedz
(30.03.2017, 07:23 UTC)Robinus napisał(a): Wczoraj chciałem na placki ziemniaczane do Szczawnicy dotrzeć.

Uczę się bez nawigacji jeździć i skończyło się oczywiście pobłądzeniem, za to znalazłem takie urokliwe serpentynki:

Dla lubiących wyzwania polecam, choć zakręty ślepe, w lesie. Takie na nieznanych drogach to w równym stopniu mnie przerażają jak cieszą Smile

MAPA GOOGLE

Fajne, ale mi smaka zrobiłeś by się gdzieś wybrać tak po prostu jadać przed siebie... w ogóle patrzę i znajome okolice, zapomniałem, że przecież jesteśmy 'sąsiadami' Tongue ...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości