1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
Biere 4!

I chciałbym niniejszym zarezerwować nazwę "Lick my Asp". Dziękuję.

Tongue
Odpowiedz
Proponuję powstrzymać się z podawaniem nazw, lepiej trzymać perełki dla siebie Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Mnie ciekawi czy nazwy będą unikalne tak jak nazwy Cmdrów czy też będzie można gdzieś tam spotkać statek o takiej samej nazwie.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Czarny FLAT Cool
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
(22.03.2017, 11:37 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Proponuję powstrzymać się z podawaniem nazw, lepiej trzymać perełki dla siebie Biggrin

Ja tylko podałem zabawową nazwę Wink inne trzymam w zanadrzu.

A podano gdzieś cenę zestawu ubrań?
Odpowiedz
(22.03.2017, 11:38 UTC)Drakkainen napisał(a): Mnie ciekawi czy nazwy będą unikalne tak jak nazwy Cmdrów czy też będzie można gdzieś tam spotkać statek o takiej samej nazwie.

Nie będą unikalne.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
(22.03.2017, 11:51 UTC)Kyokushin napisał(a):
(22.03.2017, 11:38 UTC)Drakkainen napisał(a): Mnie ciekawi czy nazwy będą unikalne tak jak nazwy Cmdrów czy też będzie można gdzieś tam spotkać statek o takiej samej nazwie.

Nie będą unikalne.

Oki dzięki za info.

P.S. Ja to się zastanawiam czy Arnul zdecyduje się na swojego "The Poniżator" czy jak mu tam było BiggrinBiggrinBiggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
(22.03.2017, 11:21 UTC)Kyokushin napisał(a): //breaking news///

nazwy statków się będą wyświetlać, natomiast to co będzie płatne, to będzie optyczny decal. Tak jak się spodziewałem.

https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost5305118

No czyli pod wpływem społeczności zmienili pierwotny koncept Smile Bardzo dobrze Smile

Odpowiedz
(22.03.2017, 11:59 UTC)TeddyPanda napisał(a):
(22.03.2017, 11:21 UTC)Kyokushin napisał(a): //breaking news///

nazwy statków się będą wyświetlać, natomiast to co będzie płatne, to będzie optyczny decal. Tak jak się spodziewałem.

https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost5305118

No czyli pod wpływem społeczności zmienili pierwotny koncept Smile Bardzo dobrze Smile

Nie zmienili. Dobrze jednak zrozumiałem. Tak miało być od samego początku, wg tego co usłyszałem na poprzednim streamie. Ktoś zrozumiał opacznie to, co Sandro powiedział wczoraj i wprowadził połowę społeczności w błąd Tongue
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(22.03.2017, 12:05 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(22.03.2017, 11:59 UTC)TeddyPanda napisał(a): No czyli pod wpływem społeczności zmienili pierwotny koncept Smile Bardzo dobrze Smile

Nie zmienili. Dobrze jednak zrozumiałem. Tak miało być od samego początku, wg tego co usłyszałem na poprzednim streamie. Ktoś zrozumiał opacznie to, co Sandro powiedział wczoraj i wprowadził połowę społeczności w błąd Tongue

Ja zrozumiałem tak samo jak Grand Hetman Biggrin
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz