1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
(22.03.2017, 09:15 UTC)Dako napisał(a): 1 GBP lub EU za sztukę nie więcej (nazwy statków podobnie)
Społeczność i tak kupi ale niesmak pozostanie ...

Ja nie mam nic przeciwko żeby te rzeczy nie wpływające na rozgrywkę były płatne. Oni też z czegoś muszą żyć i robić grę, a mi 5zł nie ubędzie. W dodatku taka opcja nie zmusza mnie do posiadania tego, jak będę miał czy nie miał, tak samo będę mógł grać.

To samo z nazwami i rejestracjami statku.

Natomiast, żeby jeszcze wpływy przekuwały się na ogólną jakość dodatku...
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
(22.03.2017, 09:30 UTC)Kyokushin napisał(a): Ja nie mam nic przeciwko żeby te rzeczy nie wpływające na rozgrywkę były płatne. Oni też z czegoś muszą żyć i robić grę, a mi 5zł nie ubędzie. W dodatku taka opcja nie zmusza mnie do posiadania tego, jak będę miał czy nie miał, tak samo będę mógł grać.
To samo z nazwami i rejestracjami statku.
Natomiast, żeby jeszcze wpływy przekuwały się na ogólną jakość dodatku...

Tak jak Ty ED kupiłem w trakcie PB (czerwiec 2014) i od tego czasu wsparłem rozwój gry (przez skórki i inne pierdołki) dodatkowo na podobnym kwotowo poziomie.
Jednak nie mam wrażenia aby Frontier w jakiś tam sposób to odzwierciedlał w tym co otrzymuję ...

ps.
To jednak tylko moja opinia ...
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Jakaś data się pojawiła?
Odpowiedz
(22.03.2017, 09:45 UTC)Dako napisał(a): Jednak nie mam wrażenia aby Frontier w jakiś tam sposób to odzwierciedlał w tym co otrzymuję ...

ps.
To jednak tylko moja opinia ...

Też tak uważam.
Odpowiedz
Kolorki niech sobie będą płatne, to mnie nie rusza a za podstawową funkcjonalność gier mmo (TAG) mam płacić... przegięcie. Zaraz będzie trzeba dopłacać za wyświetlanie avatarów w commchat itp.
Odpowiedz
'Aby oddać misję zapłać 0.02€"
Odpowiedz
//breaking news///

nazwy statków się będą wyświetlać, natomiast to co będzie płatne, to będzie optyczny decal. Tak jak się spodziewałem.

https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost5305118
Odpowiedz
(22.03.2017, 11:21 UTC)Kyokushin napisał(a): //breaking news///

nazwy statków się będą wyświetlać, natomiast to co będzie płatne, to będzie optyczny decal. Tak jak się spodziewałem.

https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost5305118

Łooo dzięki!

Musze odinstalowywanie zatrzymać... Smile
Odpowiedz
No i tak podaną informację rozumiem Biggrin czyli nie dość, że nie trzeba kupować, to jeszcze jak się będzie chciało, to taniocha Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Ja sobie kupię, oczywiście nazwy będę miał kontrowersyjne. Cutter będzie 'Black cucumber', w czarnym malowaniu, albo 'moby dick', w różowym.

P.S.
uprzedzając komentarze - tak - właśnie dlatego kosmici nie odzywają się do nas Biggrin
Odpowiedz