Mass Effect : Andromeda
(21.03.2017, 17:30 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Napisy po polsku powinieneś mieć. No i dyszkę mogłeś zaoszczędzić, nie mówiąc o wspieraniu polskich sklepów Smile

Kupiłem za 173 złote. Teraz podskoczyło.

Wygrzebałem info, że na polski rynek jest inna wersja. Skontaktowałem się z ORIGINEM, CDP.PL a właściwie to EA (rany to jest wszystko jeden moloch?)

W każdym razie mam się skontaktować z nimi jeszcze raz po premierze i wtedy zmienią mi na polską wersję.

Obsługa klienta niesamowita. Wypełniłem formularz z prośbą o kontakt i telefon miałem po 30 sekundach... Smile
Odpowiedz
Podajcie proszę namiary na sklep online gdzie kupię najtaniej wersję polską z Anglii Smile dziękuję
I`m Going Back To Maskelyne Vision...Where I Only Die A Little Every Day.
Odpowiedz
(21.03.2017, 17:41 UTC)Robinus napisał(a):
(21.03.2017, 17:30 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Napisy po polsku powinieneś mieć. No i dyszkę mogłeś zaoszczędzić, nie mówiąc o wspieraniu polskich sklepów Smile

Kupiłem za 173 złote. Teraz podskoczyło.

Wygrzebałem info, że na polski rynek jest inna wersja. Skontaktowałem się z ORIGINEM, CDP.PL a właściwie to EA (rany to jest wszystko jeden moloch?)

W każdym razie mam się skontaktować z nimi jeszcze raz po premierze i wtedy zmienią mi na polską wersję.

Obsługa klienta niesamowita. Wypełniłem formularz z prośbą o kontakt i telefon miałem po 30 sekundach... Smile

EA od dosyć dawna robi wersję PL/RUS. Mi się podoba bo ceny mamy zazwyczaj niższe. Niektórym sie nie podoba bo mają dubbing. W  BF im dubbing przeszkadza. Albo w Titanfallu nie wiem co, napisy chyba.
Odpowiedz
Dość narzekania! Mam preorder... Smile
Odpowiedz
(22.03.2017, 10:44 UTC)LeWaR napisał(a): Dość narzekania! Mam preorder... Smile

Ooooo będzie grane! Gdzie kupiłeś?

Ja jeszcze muszę tą polską wersję wywalczyć i nawet nie pobieram, bo pewnie i tak cała do wymiany... A na ORIGIN od wczoraj już download działa.
Odpowiedz
https://m.youtube.com/watch?v=AriDHk9TB0U
Nie wiem co tam mówio bo w pracy jestem ale jest porównanie twarzy od BW i jakiegoś gracza Wink
Coraz więcej filmów gdzie użytkownicy sami poprawiają te twarze.
Odpowiedz
Preload na originie to jest bodaj od 18 Biggrin Ja czekam na kluczyk, ale mam już zassanego triala, więc raczej dużo pobierania nie będzie Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(22.03.2017, 12:44 UTC)Robinus napisał(a):
(22.03.2017, 10:44 UTC)LeWaR napisał(a): Dość narzekania! Mam preorder... Smile

Ooooo będzie grane! Gdzie kupiłeś?

Ja jeszcze muszę tą polską wersję wywalczyć i nawet nie pobieram, bo pewnie i tak cała do wymiany... A na ORIGIN od wczoraj już download działa.

konsoleigry.pl - 184. Polski sklep i mam nadzieje na polski klucz
Odpowiedz
[Obrazek: bfRbG2k.jpg]
Odpowiedz
Dobrze że nie kupiłem nie chcę grać ślimakiem Wink
Poczekam aż gra stanieje a raczej szybko stanieje patrząc po opiniach, wtedy kupię i mogę se dać rękę uciąć że do tego czasu ktoś wymyśli już jakiegoś moda graficznego zmieniającego ślimaki w normalnych ludzi.
Odpowiedz