Mass Effect : Andromeda

Tak że, pośmialiśmy się, pożartowaliśmy, a teraz pytanie - KTO NIE KUPI? Biggrin
Odpowiedz
(20.03.2017, 07:07 UTC)Robinus napisał(a): Tak że, pośmialiśmy się, pożartowaliśmy, a teraz pytanie - KTO NIE KUPI? Biggrin

Ja Tongue
Odpowiedz
ehhh ja muszę jeszcze wieśka skończyć bo gdzieś zaraz za Wiedźmami z moczar jestem tak mnie Elitka zassała a gdzie Andromeda ? Tongue
I`m Going Back To Maskelyne Vision...Where I Only Die A Little Every Day.
Odpowiedz

Odpowiedz
Też raczej nie kupię, wiem że mam nietkniętą trylogię wieśka i ME tylko już nie pamiętam gdzie co, gog, steam czy orgin i czasu brak żeby się za nie wziąć Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
No i mi poleciało € 41.59 ...

Skorzystałem z promocji wypatrzonej na lowcygier:
https://lowcygier.pl/preordery/mass-effe...ore-112823

...

przecież to kosmos, panowie... Biggrin
Odpowiedz
Kosmos klasy B Smile
Odpowiedz
Lepszy klasy B, niż klasy "może kiedyś wyjdzie, chyba, że kasa się skończy" Biggrin

A serio, to nawet IGN dał ME 7/10, jak te szmiry dają tak mało, to faktycznie może być słabo.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(20.03.2017, 12:06 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Lepszy klasy B, niż klasy "może kiedyś wyjdzie, chyba, że kasa się skończy" Biggrin

A serio, to nawet IGN dał ME 7/10, jak te szmiry dają tak mało, to faktycznie może być słabo.

Coś w tym jest dla tego ja poczekam aż sporo stanieje.
Choć ludzie wypowiadają się że sam gameplay jest bardzo fajny i dobrze zrobiony.
Jedynie te minusy ...
Odpowiedz
(20.03.2017, 12:06 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Lepszy klasy B, niż klasy "może kiedyś wyjdzie, chyba, że kasa się skończy" Biggrin

Szczerze powiedziawszy to jest nieco śmieszne, że IGN, któremu została powierzona cała promocja nowego ME daje mu 7/10 Biggrin Taki paradoks trochę.

Odpowiedz