Mass Effect : Andromeda
A propos The Division, to podobno For Honor umiera jeszcze szybciej Biggrin

Teksty tego typu pojwiły się w DLC Cytadela i dla mnie były jednym z najprzyjemniejszych momentów gry Biggrin mam wrażenie, że to nie jest hype, tylko każdy z nas ma inne oczekiwania co do ME:A i niektórzy po tym co widzieli się uspokoili, a inni się martwią, co jest dosyć naturalne, bo każdemu się nie dogodzi Smile

O gustach się nie dyskutuję, a ja mam nadzieję, że każdy z nas znajdzie tam coś dla siebie.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Swoją drogą jak będzie działać podróżowanie w Andromedzie skoro nie ma przekaźników masy? Opracowali jakiś nowy napęd?
Odpowiedz
Z tego co kojarzę, to wydarzenia mają miejsce w Heleus Cluster, czyli w jednej gromadze i tak jak w poprzednich ME między systemami będzie poruszało się za pomoca silników statku. Wcześniej dopiero między gromadami przemieszczało się za pomocą przekaźników.
Odpowiedz
A czy podano który kolor zakończenia me3 obowiązuje? Tongue
Odpowiedz
(13.03.2017, 12:17 UTC)Xeonary napisał(a): Swoją drogą jak będzie działać podróżowanie w Andromedzie skoro nie ma przekaźników masy? Opracowali jakiś nowy napęd?

Akcja rozgrywa się w części galaktyki nazwanej Helios Cluster. W gromadach gwiazd (zakładam, że chodzi o gromadę otwartą) odległości są względnie niewielkie i statek poruszajacy się z prędkością ok 15 ly dziennie (nie pamiętam dokładnie ile Tempest ma) nie potrzebuje przekaźników masy aby podróżować. W starym ME również często poruszaliśmy się pomiędzy gwiazdami za pomocą zwykłego FTL.

(13.03.2017, 12:41 UTC)Crazied napisał(a): A czy podano który kolor zakończenia me3 obowiązuje? Tongue

Akcja rozpoczyna sie w czasie mniej więcej drugiej części ME, po czym mamy sen kriogeniczny i przeskok 600 lat do przodu u bram andromedy.

Odpowiedz
O. Czytałem że akcja jest po wydarzeniach z trylogii ale nie dotarłem do fragmentu kiedy wyruszyli. dzięki za wyjaśnienie Smile
Odpowiedz
Nauczony No Many Skajem Wink nie kupię jej przed premierą.

Zaczekam na promocję w Media Markt Wink
Odpowiedz
"Za pośrednictwem Origina dowiedzieliśmy się, że pobieranie plików triala Mass Effect: Andromeda będzie możliwe od 15 marca, od godziny 22:30. Preload pełnej wersji gry zacznie się niecałe dwa dni później – 17 marca o godzinie 18:00."

Triala można zdobyć wykupując Origin Access za 15zł na miesiąc Smile
Odpowiedz
Bardzo kiepska opinia, szczerze mówiąc po oglądnięciu jakiegoś tam trailera miałem lekko podobne wrażenia: https://www.rockpapershotgun.com/2017/03...ore-435115
Odpowiedz
Dobra to mnie zniszczyło totalnie BiggrinBiggrinBiggrin

[Obrazek: wKduUYz]

[Obrazek: tumblr_inline_omvuj6tcp21r2vvqk_500.gif]

Open-mouthed_smile

Odpowiedz