TESO (darmowy dłuuuugi weekend)
Nie jestem zadnym ekspertem ale moim DK na 2H/1H+shield gra sie fajnie. Rozdaje miedzy zdrowiem i stamina (z szczypta dekad... magicki) i prawie zrobilem te lancuchy solo Smile

Mam propozycje. Moze zrobimy jakas gildie? Jesli bedzie nas 10 to otwiera bank gildiowy i mozna zostawiac tam graty, ktore sie nam nie przydaja (crafting, receptury itd).
Odpowiedz
Generalnie znawcy tematu proponują maksowanie tylko jednego atrybutu, głównie dlatego, że wiele skilli ma przeliczniki od np. maks staminy. Natomiast to zależy od tego, co chesz robić w grze: ja jestem min/maxerem, więc lubię mieć wszystko jak najbardziej optymalne. A piękno ESO polega na tym, że możesz zrobić co chcesz i jak chcesz i ma to szansę działać Biggrin

Co do gildii - kosztuje to trochę kasy, a od gratów wartych zostawiania masz swój bank Smile resztę się uczy albo rozkłada Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Z gildia to chodzi mi o dzielenie sie recepturami, motywami albo skladnikami, ktore mi nie sa potrzebne. Nie chce mi sie bawic w handel z innymi graczami a mam rzeczy potrzebne do stylu altmerskiego na przyklad i nie mam zamiaru brudzic sobie tym rak Wink

poza tym jestem w ESO @Urgat
Odpowiedz
W sumie gildia to niezly pomyśl o ile zebrało by się chociaż kilkanaście osób. Co do buildow to zostaje póki co przy magplarze destro / destro. I włócznie włócznie i jeszcze raz włócznie. Ale gra się fajnie. Zrobiłem Bretona to na endgame może byc niezły healer. Na potrzeby levelowania jest Przyzwoitym DPSem.
Odpowiedz
Tez mam magplara, ale destro/resto z nastawieniem na healera. Mam nadzieje, ze jak wejda battlegrounds to bede rozrywany Biggrin
Odpowiedz
Levelowałeś jako healer? Mam na myśli solo PVE. Ja mam obecnie 24lvl
Masz może jakiś build ciekawy albo wskazówki?
Odpowiedz
Ja gram dopiero od połowy lutego. Magic Sorcerer DPS na 26 poziomie.
Do levelowania korzystam z bulidu i porad z tej strony http://deltiasgaming.com/eso-magic-sorcerer-dps-build/
I całkiem nieźle idzie.
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
znam stronkę trochę się nią posiłkowałem, ale zawsze z chęcią popatrzę na inne pomysły.
Odpowiedz
Deltia to mistrz theorycraftingu do ESO Smile też opieram moją postać na tym buildzie: http://deltiasgaming.com/eso-templar-healer/
Co do mojego, tez mam koło 30lvl, gram Bretonem i robię to dosyć powoli, czytam dialogi itd Smile
Leveluje standardowo: na pasku z destro: po jednym skillu z każdego drzewka klasowego + 1 z drzewka destro + 1 z drzewka resto (mimo tego, że nie aktywny to leveluje całe drzewko resto) + ulti tego drzewka, które chce mieć trochę szybciej.
Na pasku z resto mam różne skille lecząco/buffujące, głównie w celu ćwiczenia rotacji, ale magplar ma taki sustain, że bardzo rzadko faktycznie go potrzebuje.
Na grzbiecie light armor z czymkolwiek co daje maks/regen magicka + jeden kawałek medium i jeden heavy, też żeby się levelowało.
Odpowiedz
Mam pytanie odnośnie ESO, czy kupić i żałować że się nie ma tyle czasu ile by się chciało czy lepiej zainstalować Skyrima?
Właśnie biroąc pod uwagę ograniczenia czasowe do rozgrywek multi , jak wygląda zawartość dla jednego gracza ?
Odpowiedz