Rust
U nas pierwszy raz od tygodni wyszło dzisiaj słońce - jeśli pogoda się utrzyma, to możliwe że wybędę gdzieś na cały dzień w niedzielę. Na 17 GMT wtedy raczej nie zdążę. Załóżcie, że mnie nie będzie, a jak będę to będzie bonus Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ja zwiedzałem jakieś zabudowania, wlazłem do jakiegoś silosa, czy coś przez dziurę i momentalnie radiacja mnie ubiła :>
Postaram się pojawić w niedzielę, ale o 18 to może być ciężko, zobaczymy.
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz
Mnie niedziela odpowiada, jak 3 wojna światowa nie wybuchnie to będę. Muszę powiedzieć że gra mnie wciągnęła na maksa do tego stopnia że w odstawkę poszedł stalker: call of chernobyl. Biggrin

Odpowiedz
Pod adresem http://playrust.io/map/?Procedural Map_4....42:10238)  dostępna jest dynamiczna mapa serwera... link do mampy podpięte jest też w pierwszym wątku oraz dostępny na oficjalnej stronie:

[Obrazek: RdAthGj.png]
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(20.01.2017, 18:53 UTC)szarik napisał(a): Pod adresem http://playrust.io/map/?Procedural Map_4....42:10238)  dostępna jest dynamiczna mapa serwera... link do mampy podpięte jest też w pierwszym wątku oraz dostępny na oficjalnej stronie:

[Obrazek: RdAthGj.png]

ŁAAAŁŁ, widzę swoją dacze. Wink

Odpowiedz
Szaaarik, znów trzeba serwa updatować Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(20.01.2017, 20:38 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Szaaarik, znów trzeba serwa updatować Biggrin

Na serwerze grają... ale specjalnie dla Ciebie serwer został zatrzymany, zaktualizowany i uruchomiony Smile... 

...KRIZTOZZ przesyła pozdrowienia z polowania (sugerował bym nie wchodzić mu w drogę):

KRIZTOZZ VS WOLF

KRIZTOZZ - ZAWODOWY GROTOŁAZ

KRIZTOZZ, VARLUS and SZARIK - GROTOŁAZY, SKOCZKI - wyprawa do kopalni, zgubiliśmy się, ale dzięki Varlusowi i jego skakaniu po stalaktytach udało się wydostać...

ŁOWIENIE_RYB_ZA_POMOCĄ_MATERIAŁÓW_WYBUCHOWYCH

O_GRZECHU I JEGO SEN - akcja brygady podczas snu O_Grzech-a... zostawiliśmy mu niespodziankę... 

Odpowiedz
Mam grę. Może dołączę do was.
Nie troszczycie się zbytnio o jutro. Macie do tego prawo. Ale nie uskarżajcie się, gdy jutro was zaskoczy.
John Brunner
Odpowiedz
(21.01.2017, 10:06 UTC)Manig napisał(a): Mam grę. Może dołączę do was.

Zapraszamy... będziesz odpowiedzialny za rozwój osiedla Tongue

A tak przy okazji filmik prezentujący akcję włamu do domku O_GRZECHU  ... ale po kolei.

Akcja była taka, że by dostać się do domku O_GRZECHU trzeba było przejść na druga stronę wyspy... przy okazji napotkaliśmy kopalnie, którą postanowiliśmy zinfiltrować - co zakończyło się zgubieniem, ale ostatecznie okazało się, że VARLUS to świetny grotołaz i udało się wydostać z czeluści ziemi wprost w czarną noc...

...wędrówka w nocy skończyła się atakiem w lesie niedźwiedzia, którego ostatecznie upiekliśmy w prowizorycznie skleconym ognisku... zajadając się i popijając 'świńskiego ryja' (już wiecie skąd on pochodzi... z tej właśnie wyspy gdzie Hetman zsyła zbanowanych Husarzy) doczekaliśmy ranka... 

...w trakcie przemierzania wyspy i podziwiania natury zorganizowaliśmy polowanie na dziki, rozwalanie kury C4 itd... w końcu dotarliśmy do domku O_GRZECHU i jak się okazało był nieźle chroniony... ale to juz zobaczycie na poniższym filmiku...

Biggrin

O_GRZECHU ŚWIĄTECZNIE ZASKOCZONY

O_GRZECHU i jego świąteczny prezent

Odpowiedz
(21.01.2017, 10:16 UTC)szarik napisał(a):
(21.01.2017, 10:06 UTC)Manig napisał(a): Mam grę. Może dołączę do was.

Zapraszamy... będziesz odpowiedzialny za rozwój osiedla Tongue

A tak przy okazji filmik prezentujący akcję włamu do domku O_GRZECHU  ... ale po kolei.

Akcja była taka, że by dostać się do domku O_GRZECHU trzeba było przejść na druga stronę wyspy... przy okazji napotkaliśmy kopalnie, którą postanowiliśmy zinfiltrować - co zakończyło się zgubieniem, ale ostatecznie okazało się, że VARLUS to świetny grotołaz i udało się wydostać z czeluści ziemi wprost w czarną noc...

...wędrówka w nocy skończyła się atakiem w lesie niedźwiedzia, którego ostatecznie upiekliśmy w prowizorycznie skleconym ognisku... zajadając się i popijając 'świńskiego ryja' (już wiecie skąd on pochodzi... z tej właśnie wyspy gdzie Hetman zsyła zbanowanych Husarzy) doczekaliśmy ranka... 

...w trakcie przemierzania wyspy i podziwiania natury zorganizowaliśmy polowanie na dziki, rozwalanie kury C4 itd... w końcu dotarliśmy do domku O_GRZECHU i jak się okazało był nieźle chroniony... ale to juz zobaczycie na poniższym filmiku...

FILM SIĘ LĄDUJE - powinien być dostępny ok. 12:30 polskiego czasu ...

Chcialbym pograc z wami, ale po zobaczeniu ze dodajesz sobie przedmioty jako admin spasuje, bo wiem co sie dzieje wtedy na kazdym serwerze rusta, gdy admin zaczyna sypac przedmiotami.
Odpowiedz