Dzięki Dako!  +rep
Liczba postów: 1,205
Liczba wątków: 39
Reputacja:
165
Platforma:
CMDR: szarik
(17.01.2017, 19:42 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): A to będzie server prywatny i będziemy care bearami, które sobie wzajemnie pomagają? 
Bo jak tak, to się może skuszę 
Serwer jest publiczny - by bezproblemowo każdy mógł dołączyć, z jak najmniejszą moją ingerencją jako admina - ale informacje na jego temat nie są publikowane, jak nie znasz IP to się nie podłączysz, dodatkowo w tle działa mi konsola, więc widzę na bieżąco kto gra i mogę dowolne akcje wykonać na tym jegomościu np. wywalić z serwera pernamentnie (liczy się STEAM-ID)...
...PODSUMOWUJĄC: mamy w sumie 'prywatny serwer', możemy np.
- wymyślać cele: kto stworzy najlepszą rezydencje, rozbudowywać jedno terytorium wspólnie
- podzielić się na dwie lub trzy drużyny konkurencyjne i działać przeciwko sobie
- itd.
(17.01.2017, 19:48 UTC)Dako napisał(a): W aktualnym HB jest Rust (aktualnie za trochę ponad 3 USD) https://www.humblebundle.com/best-of-2016-bundle
Świetne info, kupione
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Reputacja:
165
Platforma:
17.01.2017, 20:11 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2017, 20:15 UTC przez szarik.)
(17.01.2017, 20:09 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): (17.01.2017, 19:48 UTC)Dako napisał(a): W aktualnym HB jest Rust (aktualnie za trochę ponad 3 USD) https://www.humblebundle.com/best-of-2016-bundle
Świetne info, kupione 
Też kupiłem kolejną kopię, dzięki Dako za informacje - rep+.
Fenyl, widzę kolejnego chętnego na grę...
CO do serwera to jednak jedyna opcja 'publiczny' powoduje jego rozgłaszanie:
Nie zmienia to faktu, że jesteśmy administratorami, więc nie powinno być problemów z ludźmi... ewentualnie pozgłaszacie mi swoje STEAMID - i tylko te konta będą mogły skorzystać...
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Reputacja:
165
Platforma:
17.01.2017, 20:27 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2017, 20:42 UTC przez szarik.)
W razie większego zainteresowania zwiększę ilość slotów, na razie 20 powinno wystarczyć... jeżeli macie pomysły na grupową zabawę w RUST to proszę o ich zgłaszanie w tym wątku.
W pierwszym wątku wrzuciłem listę graczy i adres serwera.
Liczba postów: 548
Liczba wątków: 9
Reputacja:
49
Platforma:
CMDR: LeWaR
.png) .png) .png) .png) .png) .png)
No to mam i ja. Trochę potrwa pobranie....
Narobiliście mi smaczka. Myślę, zakupie w humblebundle, ale zero kasy na kącie i pay palu. Ech, szkoda przejdzie mi koło nosa. Wchodzę na steam'a a tu miłe zaskoczenie, już mam.
Pierwsza gra to: 1min. i 7 sek - zgon, przyczyna: wilk, i już mi się spodobało.
Więc, również chętny na wspólną zabawę.
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 0
Reputacja:
8
Platforma:
CMDR: Varlus
Oooo jak dobrze, że się wstrzymałem z zakupem  wraz z HB znacznie taniej będzie...
mimo, że Shadowrun'a już posiadam
Ten, który powstał...
...nigdy nie umarł.
Reputacja:
165
Platforma:
17.01.2017, 22:59 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2017, 23:22 UTC przez szarik.)
Kriztozz już testował serwer, zakłada pierwsza bazę... przygotuje wkrótce mini poradnik (jest w trakcie tworzenia)... jak macie inne nick-i na Steam to proszę o podanie ich w tym wątku, bym mógł Was prawidłowo oznaczyć na serwerze...
Dodałem początek poradnika w pierwszym poście.
|