Pierwszy kontakt z Obcymi!!!
(08.01.2017, 14:37 UTC)SULECZKO napisał(a): niech w koncu cos zacznie sie dziac w tej grze.
Elite to sandbox, chcesz, żeby się coś działo, masz narzędzia...
Odpowiedz
Zakończmy ten offtop, zanim się zacznie Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
To ostatnie ostrzeżenie, za chwilę posypią się warny.

Offtop usunąłem.
--

Odpowiedz
Doczekac sie nie moge az obcy zaczna miec wrogie nastawienie.. wreszcie w grze bedzie sie troche dzialo Smile

Bo tak jak teraz to "Nuda, nic sie nie dzieje" Wink

No i te technologie obcych dla inzynierow Wink
Odpowiedz
(07.01.2017, 22:58 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(07.01.2017, 21:46 UTC)Xeonary napisał(a): Informacje o "puli strzałów" masz od developerów czy to tylko Twoja interpretacja tego co mówili publicznie? ;D Bo brzmi to bardzo ciekawie.

Gracze znaleźli licznik w netkodzie, który to liczy. Gdzieś na reddicie to widziałem.

Przypominam wszystkim o: http://thewingedhussars.com/showthread.p...0#pid52240 Tongue

Czyżby Mikunni i Sacra Oculius mieli inne podejście do sprawy obcych? Tongue
Odpowiedz
Mikuni to pikuś, ale jak jest jakiś licznik ataków i SDC się za niego weźmie, to wojna będzie szybciej niż nam się wydaje, mam nadzieję, że ten licznik to jest urban legend Wink
Odpowiedz
SDC grają PVP, nie sądzę, żeby byli zainteresowani. Ale inne grupy pewnie tak.
--

Odpowiedz
(10.01.2017, 07:57 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): SDC grają PVP, nie sądzę, żeby byli zainteresowani. Ale inne grupy pewnie tak.

Mam całkowicie odmienne zdanie, jak był event z tymi npc-ami, którzy mieli zdradzić lokacje wraku, to SDC jak najbardziej za nimi latało, żeby ich zniszczyć, ot tak, żeby zrobić przykrość reszcie, więc tu jak najbardziej ich widzę jako chętnych to przekręcenia licznika jeśli takowy istnieje Smile
Odpowiedz
Uważam ż e jesli taki licznik istnieje to jest totylko kwestia czasu bo ludzie mają taka głupią naturę ze dązą do samozniszczenia a przynajmniej do siłowej ekspansji.

Nawet w Star Treku, Enterprise (statek badawczy jakby nie było) latał uzbrojony po zęby, a ludzie z Star Gate Command - Smile - zamiast sie dogadac z potężna rasą Goauld, zrobili z nich wielkich złych, zbuntowali ich niewolników i doprowadzili do ich upadku za wszelką cenę ... Smile

Wiem że to SF - ale sytuacja w realnym świecie jest jeszcze gorsza Sad więc podarowałem sobie przykłady mordowania ludzi..

wracając do rzeczy jestem takż eza całkowitym brakiem strzelania do tych statków - tym bardziej że nie jesteśmy w stanie im nic zrobić.. a gdyby doszło do wymiany kulturowej.. ojj te skoki na np. 200LY ... ojjjj
Odpowiedz
Panowie
w jakim trybie ED "OBCY" się pojawiają ??
1) Solo - może to program usuwania skutków błędów Frontiera - zbyt dużo trybów SOLO i serwer zaczyna się gubić.
"OBCY" - naprawiają uszkodzenia
2) OPEN - czy widziało ich na raz 2-3 pilotów ???
chyba raczej nie - doniesienia są jednostkowe
Albo Frontier szykuje NIESPPODZIANKĘ

3) CQC - raczej NIE

Co do walki z nimi - nie polecał bym , są zbyt potężni.
Jeśli mają moc " UZDRAWIANIA" to mają i tą drugą która może być potężniejsza od tej pierwszej
C.O-O. siwuch
Odpowiedz