Guild Wars 2
1. Radko ma już gw2 ściągnięte.
2. Zgarnąłem właśnie prezent za czwarte urodziny postaci - m. in. barwnik za 160 golda + skin do plecaka (do wyboru z kilku) + boost do 40 lvl dowolnej postaci
Odpowiedz
Calvarian w sumie nic się nie stało, że Cię dzisiaj nie było bo 2h nam zeszło z Radko ogarnianie postaci i doprowadzanie jej do stanu używalności Biggrin

Odpowiedz
Mimo, że nigdzie w zasadzie nie poszliśmy to moja postać zwiększyła XPa  Wink , dostała sporo wypasionego sprzętu, opróżniła sakwy ze zbędnych gratów (Theseus to się za głowę łapał jakie dziwne skarby trzymałem  Wink  ) i dokończyłem malowanie ubranka w najbardziej pomarańczowym kolorze husarii. Wieczór był jak najbardziej udany i aż się boję czego to ja się nie nauczę jak pójdziemy w dungeony   Wink  .
Odpowiedz
Ehh ludzie, nie kuście bo zainstaluję to zaraz...tylko postać bym od nowa robił, ktoś chętny? Biggrin
Odpowiedz
Ja miałem kiedyś zacząć robić sobie mesmera, żeby zobaczyć jak się tym gra... ;P
"Heavier than a star, no place is too far

Not even space and time can touch this ship of mine"

- Keldian, "F.T.L."

Galnet  "Echo Przestrzeni"
Odpowiedz
Mesek z casterów to jedna z fajniejszych klas Biggrin

Odpowiedz
(16.12.2016, 14:46 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): Mesek z casterów to jedna z fajniejszych klas Biggrin

I najtrudniejsza Biggrin.
Odpowiedz
(16.12.2016, 16:32 UTC)Haji-me napisał(a):
(16.12.2016, 14:46 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): Mesek z casterów to jedna z fajniejszych klas Biggrin

I najtrudniejsza Biggrin.

Dla mnie najtrudniejszy jest Thief, najłatwiejszy Ranger Tongue

Odpowiedz
Ja właśnie chciałem poekspić od pierwszego, specjalnie postać skasowałem, aby sobie ele zrobić nowego.
Odpowiedz
No Calu, to ja zainstaluję GW i można grać Biggrin
Odpowiedz