Wyścigi samochodowe
Dzisiaj The Crew pozytywnie mnie zaskoczyło.

Nie grałem dużo, trochę fabułę pociągnąłem i zacząłem się martwić, że takie proste, właściwie nie karze za brak umiejętności.
A to barierka w torze utrzyma, a to przeciwnik gdzieś się właduje.

Aż do Chicago tak myślałem Smile Wydaje się, że autorzy zaimplementowali bardzo fajny system nauki. Teraz chyba zaczyna się zabawa. Za 5 razem udało mi się dopiero wyścig wygrać...
Odpowiedz
Jak masz ustawiony poziom trudości Robinus?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(17.09.2016, 12:41 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Jak masz ustawiony poziom trudości Robinus?

Oooo a to się gdzieś ustawia?

Znalazłem "poziom pomocy przy sterowaniu" - jak to to - to mam "całą dostępna pomoc" Smile
Ja to tymi autami to nie za bardzo... Smile
Odpowiedz
No ja też to wczoraj zmieniłem na Sport, bo mi się za łątwo zdawało.
--

Odpowiedz
(17.09.2016, 13:13 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): No ja też to wczoraj zmieniłem na Sport, bo mi się za łątwo zdawało.

A daleko jesteś? Bo ja mam misje na 90 poziom samochodu, mam jakiś 120, a łatwo nie jest...
Odpowiedz
Hmm może też bym się zainteresował tym The Crew skoro jest za darmo Biggrin. To na Uplay trzeba szukać czy gdzieś indziej?

Co do kierownicy to posiadam Driving Force GT od Logitecha ( którą gorąco polecam) ale w obecnym mieszkaniu mam mało miejsca przy kompie i nigdy mi się nie chce jej rozkładać :/. Użyta może z 5 razy była.
Odpowiedz
Ja mam 3 poziom samochodu Biggrin Biggrin Biggrin
--

Odpowiedz
Jak coś to nabijajcie lvl żebym mógł z Wami sensownie pojeździć (minimalny lvl samochodu jaki mogę mieć to 300 przez co nie mogę grać z Wami na równym poziomie Sad )

Haji na uplay zclaimuj grę

Odpowiedz
Ponawiam pytanie - skąd ściągnąć The Crew? Na stronie ubisoftu widnieje cena 29euro.

[EDIT]
Wywala mi jakiś error jak chcę wejść na stronę z download.
Odpowiedz
(17.09.2016, 13:20 UTC)Haji-me napisał(a): Ponawiam pytanie - skąd ściągnąć The Crew? Na stronie ubisoftu widnieje cena 29euro.

[EDIT]
Wywala mi jakiś error jak chcę wejść na stronę z download.

Tutaj:

[Obrazek: J87qD89.png]

Odpowiedz