Skyrim
(06.09.2016, 07:00 UTC)Tiger Wasp napisał(a): Czekam na wersję pod PS4 (remastered) i może wreszcie uda mi się skończyć Skyrima? Z łezką w oku wspominam Morrowinda, a słyszałem, że ponoć da się go porządnie zmoddować i jest nawet teraz grywalny. Może ktoś z Was próbował Morrowinda w trybie superduperHD?

Swego czasu liczyłem na Skywind: https://www.youtube.com/watch?v=KB_ldn6JQ0o
Niestety, ale chyba progres w pracach jest marny - chyba prędzej będzie TES 7, a Skywind się zdezaktualizuje zanim jeszcze wyjdzie.
Choć, z drugiej strony, Morro teraz to rzecz dla fanatyków, i tak samo Skywind.

Już widzę, AD2050: grupa ludzi z siwymi brodami, o laskach, na konwencie Morrowinda. Wink

Sorry za offtop.
Odpowiedz
Oj tak, na Skywinda czeka cała społeczność Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(06.09.2016, 08:21 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(06.09.2016, 08:16 UTC)Goliat napisał(a): Ja tam już poczekam na TES VI... Smile

Ja tylko skończyłem wątek główny. Jeszcze Bractwo, Gildia, College, Dawnguard, Dragonborn i Hearthfires. Do tego Wyrmstooth i Falskaar Smile

No to Ty jeszcze masz co robić, owszem Wink W takim razie udanej przygody, Dovahkiin Smile
Odpowiedz
To co overhaul zrobił ze starego Morka to misztrzostwo świata.
https://www.youtube.com/watch?v=Sg9QtNv0NRw
Odpowiedz
Ech, Blamora.... do dziś pamiętam dom, którego właściciela zamordowałem i urządziłem się tam.... i te podwodną lokacje/jaskinie, już w morzu.... za cholerę bym nie znalazł, gdyby nie jakiś spojler na forum.
Sorry Hetmanie za offtopy, ale pozwól poczuć wspomnień czar. Smile
Odpowiedz
(06.09.2016, 08:23 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(06.09.2016, 07:00 UTC)Tiger Wasp napisał(a): Czekam na wersję pod PS4 (remastered) i może wreszcie uda mi się skończyć Skyrima? Z łezką w oku wspominam Morrowinda, a słyszałem, że ponoć da się go porządnie zmoddować i jest nawet teraz grywalny. Może ktoś z Was próbował Morrowinda w trybie superduperHD?

Swego czasu liczyłem na Skywind: https://www.youtube.com/watch?v=KB_ldn6JQ0o
Niestety, ale chyba progres w pracach jest marny - chyba prędzej będzie TES 7, a Skywind się zdezaktualizuje zanim jeszcze wyjdzie.
Choć, z drugiej strony, Morro teraz to rzecz dla fanatyków, i tak samo Skywind.

Już widzę, AD2050: grupa ludzi z siwymi brodami, o laskach, na konwencie Morrowinda. Wink

Sorry za offtop.

Gutek społeczność TES jest wytrwała. Wystarczy spojrzeć na Tarmiel Rebuild, które od 2002 próbuje odtworzyć całą prowincję Morrowind na silniku TES a o dziwo dalej prężnie działają i idzie im całkiem nieźle. https://www.youtube.com/user/TamrielRebuilt

Skywind w końcu kiedyś pewnie tez wyjdzie ale kiedy to pozostaje zagadką póki co pozostaje granie w Morka na modach.
[Obrazek: 2760.png]
Odpowiedz
@Mathias Shallowgrave: No i stało się, wkręciłeś mnie w Skyrima Tongue
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
(13.09.2016, 07:19 UTC)Gal Black napisał(a): @Mathias Shallowgrave: No i stało się, wkręciłeś mnie w Skyrima Tongue

Cała przyjemność po mojej stronie Smile

Kilka fotek ode mnie:

--

Odpowiedz
Jeszcze parę fotek Smile

--

Odpowiedz
Mega fajnie to wygląda, ile Ty tam modów musiałeś wrzucić masakra Biggrin To enb series ładnie nasyca kolory, ale bez przesady jak niektóre.

Czy ja tu widzę polepszone tekstury książek nawet? Wow Biggrin

Ja pamiętam, że jak modowałem skyrima to najpierw instalowałem moda na triceratopsy, żeby biegały po mapie Biggrin Drugim modem był mod na fizykę ekhm Biggrin

Loverslab to była dobra stronka z modami do Skyrima, nie to co nexus xD

Pamiętam, że kiedyś sobie jeszcze moda zainstalowałem żeby samochodem się dało jeździć po mapie.

Nie ma to jak lore friendly!

Odpowiedz