Liczba postów: 2,979
Liczba wątków: 173
Reputacja:
295
Platforma:
CMDR: Kyokushin
18.08.2016, 07:53 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2016, 07:55 UTC przez Kyokushin.)
Trafia w samo sedno. Napisanie że gość kłamie nic nie zmienia, bo nie kłamie. Wystarczy przeczytać, wsio poparte źródłami.
Kłamcą tu jest Sean, a linka widziałem, dałem natomiast nowego (przyjrzyj sie uwaznie), i napisałem żeby czytać komentarze.
Gość który napisał posta usunął konto, piszą że otrzymuwał pogróżki od fanbojów bezkrytycznie patrzących na to co im dano.
Liczba postów: 1,682
Liczba wątków: 46
Reputacja:
186
(18.08.2016, 07:53 UTC)Kyokushin napisał(a): Trafia w samo sedno. Napisanie że gość kłamie nic nie zmienia, bo nie kłamie. Wystarczy przeczytać, wsio poparte źródłami.
Kłamcą tu jest Sean, a linka widziałem, dałem natomiast nowego (przyjrzyj sie uwaznie), i napisałem żeby czytać komentarze.
Gość który napisał posta usunął konto, piszą że otrzymuwał pogróżki od fanbojów bezkrytycznie patrzących na to co im dano.
Rany Kyoku - ja przecież o tych "źródłach" właśnie się rozpisałem...
Zadałem sobie trud sprawdzenia źródeł z jego posta. Specjalnie zamieściłem je wraz z cytatem (ponumerowane 1 2 3).
Usunął konto bo pewnie wyszło na jaw, że jest zwykłym oszustem.
Liczba postów: 922
Liczba wątków: 7
Reputacja:
106
Platforma:
CMDR: Pueblo
RSI Handle: Puebl0
(18.08.2016, 07:53 UTC)Kyokushin napisał(a): Gość który napisał posta usunął konto, piszą że otrzymuwał pogróżki od fanbojów bezkrytycznie patrzących na to co im dano.
Zamiast usuwac konto, mogl to zglosic do reddit'a i na policje, na bank by sie tym zajeli, cos tu smierdzi.
Reputacja:
295
Platforma:
Na jaw wyszły przekręty Murraya.
Jasne, reddit by sie zajął  Albo policja.
Czytałem źródła, może Robinus masz inne linki niż ja...
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
(18.08.2016, 08:30 UTC)Pueblo napisał(a): (18.08.2016, 07:53 UTC)Kyokushin napisał(a): Gość który napisał posta usunął konto, piszą że otrzymuwał pogróżki od fanbojów bezkrytycznie patrzących na to co im dano.
Zamiast usuwac konto, mogl to zglosic do reddit'a i na policje, na bank by sie tym zajeli, cos tu smierdzi.
A może to te działania marketingowe konkurencji, o których braku ktoś wcześniej pisał....
Prawda czy nie(na reddicie) - faktem jest ten cały Sean kręci...
Reputacja:
295
Platforma:
18.08.2016, 08:53 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2016, 08:59 UTC przez Kyokushin.)
Tak. A o różnych klasach statków sam słyszałem jak mówili, że mają być 3. Nie wyssałem sobie tego z palca
Hype hype... Hello i sony nakręciło hype, nie ludzie. A liudzie - bardzo dobrze że każde słowo wyciągają, Czas najwyższy bu producenci przyhamowali z hypem i obiecankami.
Sean to widać filmy jak łże. Pięknie udokumentowane.
Mi sie w NMS dobrze gra, no poza mechanika lotu (ojej, na filmach te niskie przeloty pokazywali), ale nie zmienia to tego, że nakłamali ludziom robiąc z nich idiotów, a tak sie zwyczajnie nie robi.
Potraktowali graczy jak tępe dojne krowy, a wystarczulo powiedziec jak jest, a I TAK ludzie by gre kupili, jak ja.
I nie był to ojej bład w komunikacji, tylko celowe perfidne kłamstwa, co widać na filmach z Murrayem.
Liczba postów: 548
Liczba wątków: 7
18.08.2016, 11:07 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2016, 11:16 UTC przez Vermill.)
https://www.youtube.com/watch?v=A8P2CZg3sJQ
Jedyny plus jest taki, że za góra miesiąc czy dwa gra będzie kosztować 50 zeta, przy takim obrocie sprawy
18.08.2016, 12:01 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2016, 12:01 UTC przez Baton.)
To w miarę wyważony artykuł https://www.rockpapershotgun.com/2016/08...-mans-sky/
Dla mnie wszystko sie sprowadza do tego, że jak nie chcesz ryzykować rozczarowania się to nie kupuj kota w worku, a teraz ludzie robią sobie z tej firmy worek treningowy
Tak na marginesie dodam, że po oglądnięciu pewnie setki zdjęć z tej gry w całości popieram zdanie Tadeusza, dla mnie (podkreślam dla mnie ) one wszystkie są takie same, różnią się kolorami i tyle
Sama flora się powtarza - to jest niezaprzeczalny fakt. Ale mamy planety z dżunglą, pustyniami, lasami, oceanami, archipelagami wysp, jaskiniami, górami - tutaj jest ta różnorodność.
Z drugiej strony ta gra zajmuje 2.6 GB na dysku, więc nie ma co spodziewać się cudów.
Liczba postów: 2,059
Liczba wątków: 15
Reputacja:
243
Platforma:
CMDR: Calvarian
To daje mi nadzieję, że w elite będzie możliwość lądowania na planetach z atmosferą (no może poza ziemią i innymi całkowicie zindustrializowanymi).
|